Cum s-a schimbat viața actorului Adrian Titieni după despărțirea de soția lui?

Adrian Titieni

Anul trecut a fost unul extrem de productiv pentru Adrian Titieni (56 de ani). Actorul s-a implicat în numeroase proiecte profesionale, în plan personal viața sa luând o cu totul altă turnură.

Adrian și fosta lui parteneră de viață, Adriana, au divorțat în anul 2019. Cu toate acestea, bărbatul mărturisește că nu are nimic de reproșat anului care tocmai a trecut.

Atenția sa este concentrată asupra îndrumării copiilor cuplului, doi la număr, un fiu și o fiică, Marc și Ariadna, și asupra carierei sale. Adrian Titieni va apărea în noul sezon al serialului de mare succes Vlad.

„E onorant, e plăcut! Dar ştii cum e, totul e ciclic! Există ciclicitate, sunt cicluri care se închid.

Deocamdată, mulţumesc lui Dumnezeu şi oamenilor care lucrează prin el, e bine”, a declarat Adrian Titieni, pentru Click!, citează Libertatea.

Mai mult, Adrian Titieni a spus câteva cuvinte și despre cum s-a schimbat viața lui după despărțirea de soția sa.

Cum s-a schimbat viața actorului Adrian Titieni după despărțirea de soția lui?

„Sunt bine. Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru! Copiii sunt importanţi. Ei îşi văd de viaţa lor, eu de a mea. Stăm împreună.

Din punct de vedere profesional a fost mai mult decât extraordinar (n.r. anul 2019). Acum am două repere importante: copiii şi bunul lor mers înainte şi activitatea profesională.

Nu am niciun lucru de reproşat anului 2019”, a mai adăugat acesta, pentru sursa anterior citată.

Despre când s-au separat exact cei doi nu se știe niciun alt detaliu. La mijlocul lunii august, Adriana a fost surprinsă în București alături de actorul Alexandru Papadopol, abia atunci aflându-se că actrița și Adrian s-au despărțit.

Presa mondenă dezvăluia, la sfârșitul lunii mai, că, după un mariaj de aproape 12 ani, actorii Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis să se separe. Divorțul s-a pronunțat în luna iulie a anului acesta. Fostul cuplu are împreună o fiică, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

Foto: Facebook

Citește și:

4 generații în aceeași poză. Alături de cine s-a fotografiat regina Elisabeta a II-a pentru a marca începutul anului 2020?

Cameron Diaz, mamă pentru prima oară la 47 de ani! Nu a știut nimeni că actrița așteaptă un copil!

Îți mai amintești cum arăta Olivia Steer la începutul carierei în jurnalism? Prezenta știrile dimineții alături de Mihai Dedu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete