Cum s-a îmbrăcat Corina Caciuc la botezul băiețelului ei și al lui Reghecampf. A schimbat două ținute, amândouă foarte elegante

Ieri, 25 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat băiețelul. Evenimentul a fost loc la 48 de ore de când antrenorul de fotbal și Anamaria Prodan, încă soția lui, s-au bătut în stradă, în fața vilei în care au locuit în Snagov.

După ora 12.00, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, partenera lui, s-au prezentat la biserică alături de băiețelul lor, de Liam, pentru botez. Părinții au purtat ținute elegante, antrenorul a ales un costum gri, la care a asortat cămașă neagră și pantofi negri. Corina Caciuc, care are 30 de ani, a ales un costum format dintr-o vestă, sacou și pantaloni largi, toate aceeași culoare.

După slujba de la biserică, părinții și invitații s-au îndreptat spre restaurantul unde a avut loc petrecerea. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au schimbat ținutele, el a apărut într-un costum negru, cu cămașă albă și papion.

Corina Caciuc, care a născut în urmă cu aproximativ cinci luni, și-a pus silueta în evidență. A îmbrăcat o rochie neagră, cu un guler alb. A avut o apariție foarte elegantă.

luca-reghecampf-mesaj-bebetoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

În ziua botezului, Anamaria Prodan a avut un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după scandalul lor de vineri, când s-au bătut. „Noi familia Prodan îi urăm celui mic Liam viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută în presă va anunțam că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Ceea ce fac anumite publicății nu ne interesează și înțelegem că și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF', a scris pe Instagram impresara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete