Laurențiu Reghecampf, cu ochiul vânăt la botezul fiului său. Mesajul Anamariei Prodan pentru Liam, după ce s-a bătut cu antrenorul

Duminică, 25 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat băiețelul. Anamaria Prodan a transmis un mesaj public pentru Liam, fiul cel mic al fostului ei soț, la o zi după ce s-au bătut.

Cu doar două zile înainte de botezul lui Liam, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut, iar momentul de violență a fost filmat. Antrenorul și impresara nu se mai înțeleg deloc după ce s-au despărțit oficial.

Laurențiu Reghecampf a venit în România special pentru botezul fiului lui și al Corinei Caciuc. Evenimentul a fost unul spectacolus, unde au participat toți apropiații antrenorului.

botez-fiu-Laurentiu-Reghecampf-si-Corina-Caciuc-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a avut două ținute în ziua cea mare. La biserică, Corina Caciuc a purtat un compleu format dintr-o vestă și pantaloni largi, iar pentru petrecere a optat pentru o rochie neagră lungă și cu o slit adânc.

După ce Anamaria Prodan a fost filmată în timp ce se bătea cu Laurențiu Reghecampf, impresara a transmis un mesaj neașteptat pentru Liam, chiar în ziua botezului. Antrenorul a apărut cu ochiul vânăt la botezul lui Liam, după ce a fost lovit de fosta parteneră. Fondatorul Monolit în România, miliardarul Dragoș Dobrescu a fost cel care l-a creștinat pe micuțul Liam.  

„Noi familia Prodan ii uram celui mic viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei nou ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF', a notat Anamaria Prodan într-o postare pe o rețea de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete