Cum s-a acomodat fiica Laurei Cosoi la izolare? Rita are aproape 2 ani

Pe blogul personal, Laura Cosoi (38 de ani) a dezvăluit că perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus a fost „cea mai ciudată” din viața ei.

Actrița și soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Perechea are împreună o fiică, Rita, în vârstă de aproape 2 ani, iar Laura este în prezent însărcinată cu a doua fiică a cuplului.

Laura Cosoi, despre ultimele două luni de izolare: „Faptul că ne-am oprit din tot și toate m-a făcut să conștientizez mai bine perioada aceasta”

Prima parte a izolării a prins-o pe actriță la Târgul Mureș, la socrii, unde soțul ei are o parte din afaceri. Au petrecut 5 săptămâni în izolare totală.

Laura mărturisește că, după surprinderea inițială, a început să privească partea plină a paharului. Actrița s-a încărcat cu energie și recunoaște că sarcina a ajutat-o foarte mult din această privință.

„Faptul că ne-am oprit din tot și toate m-a făcut să conștientizez mai bine perioada aceasta, când o nouă viață crește în mine.

Mi-am dorit extrem de tare un al doilea copil, iar prezența soțului meu, a Ritei și bebele care se mișcă încontinuu îmi dau un sentiment de împlinire.”

După acele 5 săptămâni, perechea și fiica lor au revenit în București pentru a celebra Paștele catolic, iar apoi pe cel ortodox.

„Era timpul să ne întoarcem, pentru că trebuia să fac teste și morfologia de trimestrul al doilea. Slavă Domnului, fetița e bine, în parametrii normali, ceea ce mi-a luat o piatră de pe inimă!”

Cum s-a acomodat fiica Laurei Cosoi la izolare?

Despre fiica sa Rita, actrița a mai spus: „S-a adaptat destul de repede, deși e adevărat că ne-am străduit să-i amenajăm un mic univers, unde să se poată bucura de copilărie”.

„Nu pot să spun că m-am plictisit în ultima lună de izolare. Ba chiar am zile când nu îmi ajunge timpul!”, a mai spus Laura.

În finalul mesajului, actrița a mărturisit că a strâns un „șir lung de doruri”. „Mi-e dor de mama și de sora mea, de toți cei dragi.

Mi-e dor să fac mișcare, să mă plimb în voie, să merg la pădure și să stau în natură. Mi-e dor să beau o cafea la cafenea și să mă întâlnesc cu prietenii.

Să mă plimb prin librării, să merg pe stradă fără să fiu prudentă. Mi-e dor de vacanțe și să mă urc în avion. Cred că, de fapt, (…), mi-e dor de viața noastră de dinainte de pandemie.”

Foto: Instagram

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona s-a stabilit în Londra. Ce face tânăra acolo?

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Iuliei Albu! Fashion editorul a publicat o fotografie rară cu Mikaela

Chef Florin Dumitrescu și soția lui celebrează 7 ani de la cununia civilă! Cele mai frumoase fotografii ale cuplului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete