Marcel Iureș, dezvăluiri uluitoare despre copilăria sa: „Am trăit și în subsoluri”

Marcel Iureș, dezvăluiri uluitoare despre copilăria sa: „Am trăit și în subsoluri”

Marcel Iureș este unul dintre marii actori ai României, care a jucat alături de personalități de renume ale cinematografiei internationale. Deși are un palmares impresionant, Marcel Iureș descrie cu mare modestie propria copilărie și nu se sfiește deloc să spună că provine dintr-o familie fără posibilități financiare.

În cadrul unul interviu, Marcel Iureș a vorbit deschis despre copilăria sa, dar și despre cea a fiului său.

„Fiind niște oameni  foarte săraci, ai mei au încercat să tot schimbe. Am trăit și în subsoluri, am stat prin gazde, am stat și la curte.  Una dintre amintirile mele din copilărie este legată de o curte plină de verdeață, unde aveam un câine, prietenos la maxim. Știa când vin de la școală, când plec de la școală. Nu-l prea luam cu mine pentru că mi-era frică de hingheri. L-au și luat de două ori, de două ori l-am scos de la ei, iar a treia oară nu l-am mai putut recupera', a povestit Marcel Iureș în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Artistul a vorbit și despre fiul său, Alex, de care este foarte mândru, dar căruia, susține el, i-a transmis, fără să vrea, și trăsături de care nu este prea încântat..

„Este un copil frumos căruia i-am transmis toate spaimele mele. Și ipohondriile. Dar este un om minunat. Baza relației noastre și cred că baza oricărei relații cu un copil este răbdarea. Și prietenia. Și eu am răbdare. Dar el e mai evoluat, mai deștept. Mai ager și mai agil', așa l-a descris Marcel Iureș pe fiului său.

Citește și:

Marcel Iureş ,,Aş premia pe cei care ar pune copacii la loc!,,

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete