Cum ne va influența Luna Nouă în Scorpion

SĂGETĂTOR

Luna Nouă se va forma, pe 30 octombrie, pe casa introspecției și a izolării. Pentru voi, urmează, așadar, o perioadă în care vă veți apleca mai mult asupra propriei persoane, în care veți avea discuții lungi și constructive cu voi înșivă. Este o perioadă benefică în care veți reuși să găsiți răspunsuri la multe întrebări care vă frământau și soluții la multe probleme, fie că este vorba despre sfera relațională sau despre cea a carierei.

Nu vă încredeți în cei care vă promit că puteți câștiga bani cu ușurință. Există o vorbă care spune că norocul nu vine decât la cei care nu cred prea mult în el. Mare atenție și la locul de muncă! Neptun prost aspectat va scoate la iveală probleme pe care le credeați rezolvate de multă vreme.

CAPRICORN

Luna Nouă va avea o influență benefică asupra sectorului proiectelor de viitor. Fie că este vorba despre sfera relațională sau despre cea profesională, planurile de viitor vor începe să prindă contur.

În cuplu, aveți tendința să provocați gelozia partenerului de cuplu pentru a vă condimenta relația, dar poate fi o alegere extrem de greșită. Nu e bine să abuzați prea mult de toleranța partenerului, căci, mai devreme sau mai târziu, poate ajunge la limită și atunci puteți avea parte de surprize neplăcute.

La locul de muncă, vor apărea o serie de oportunități pe care ar fi bine să le exploatați. Astrele sunt de partea voastră.

VĂRSĂTOR

Carieră Pentru voi, va începe o nouă etapă în sfera profesională, pentru că Luna Nouă influențează puternic casa carierei. În general, schimbările vor fi de bun augur. Veți fi motivați să vă realizați ambițiile, iar dificultățile – pentru că vor exista și dintr-astea – vă vor stimula. Totuși, încercați să vă stăpâniți impulsivitatea.

Bani Începutul de săptămână poate debuta cu oarecare dificultăți financiare care să vă dea puțin peste cap planurile. Din fericire, problemele se vor rezolva în scurt timp. Încercați să rămâneți cu picioarele pe pământ și nu acordați prea mare încredere cunoscuților care vă îmbie cu planuri de afaceri, de investiții cu speranța că veți câștiga mult și repede.

PEȘTI

În cazul vostru, Luna Nouă din 30 octombrie se va forma pe casa planurilor de viitor, a proiectelor din sfera socială. Dacă se va ivi ocazia să vă implicați în astfel de proiecte, nu ezitați niciun moment. Veți avea de câștigat atât un capital de imagine important, cât și bani.

Bani Uranus vă va sprijini să câștigați bani, în timp ce Soarele și Mercur vă vor cadorisi cu fler în negocierea contractelor. Cu alte cuvinte, ascultați-vă instinctul.

La locul de muncă, pot apărea oportunități de avansare. Dacă sunteți propuși spre avansare, gândiți-vă bine, căci acest lucru nu presupune doar bani mai mulți, ci și responsabilități mai multe și mai complexe.

Sursa foto:shutterstock.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop