Cum ne va influența Luna Nouă în Scorpion

luna plina

Principalul eveniment astrologic care va avea loc în săptămâna 24-30 octombrie este Luna Nouă, care se va forma în Scorpion pe 30 octombrie. Iată cum ne va influența aceasta în perioada următoare.

BERBEC

Bani Luna Nouă se va forma, în cazul vostru, pe casa banilor. După ce, în ultimele luni, lipsa banilor a constituit una dintre problemele majore care v-au dat bătăi de cap, odată cu Luna Nouă lucrurile încep să se amelioreze. Totuși, nu vă lăsați duși de val și încercați să vă organizați cheltuielile.

Carieră Începeți săptămâna cu intenția de a reuși tot ce vă propuneți. Grație susținerii pe care v-o oferă contextul astral al perioadei, vă veți putea îmbunătăți situația profesională. Pluton bine aspectat vă determină să fiți mai ambițioși și mai combativi decât de obicei. Aveți grijă, totuși, să nu fiți mai combativi decât e cazul cu persoanele ranchiunoase.

TAUR

Dragoste Luna Nouă se formează, pe 30 octombrie, pe casa cuplului. Asta înseamnă că viața de cuplu se va îmbunătăți considerabil, iar armonia se va instala în cuplurile în care au existat probleme majore. Este posibil să fiți luați prin surprindere cu cereri în căsătorie. Mare atenție! Nu țineți în voi nemulțumirile pe care le aveți pentru că știți foarte bine câte valuri faceți atunci când răbufniți. Comunicați cu partenerul pentru binele relației!

Bani Aspectul format de Saturn vă va dezvolta un al șaselea simț în ceea ce privește banii. Veți identifica cu mare ușurință acele situații, oportunități de colaborări sau de afaceri profitabile din punct de vedere financiar.

GEMENI

Carieră Din 30 octombrie, Luna Nouă se va forma pe casa serviciului. Acest sector al vieții poate cunoaște schimbări importante, în general pozitive. Poate fi vorba despre schimbarea locului de muncă sau despre o promovare. Însă trebuie să vă atragem atenția că , în unele cazuri, condițiile de lucru vor fi dificile și nici de obstacole n-o să vă puteți plânge. Din fericire, datorită tenacității de care veți da dovadă, veți culege și roadele.

Dragoste Influențele astrale, în această perioadă, sunt destul de complexe. Pe de o parte, Saturn ridică probleme: pe unii dintre voi vă vor încerca sentimente de singurătate, în unele cazuri există chiar risc de rupturi. Pe de altă parte, în cazul alotr nativi, Uranus va aduce armonie și echilibru în relație.

RAC

Dragoste Luna Nouă se va forma pe casa iubirii. În viața voastră pot avea loc evenimente majore, poate începe o nouă etapă. Pot exista oficializări ale relațiilor sau, acolo unde lucrurile scârțâiau, pot apărea rupturi. Oricum, orice s-ar întâmpla aveți încredere că va fi spre binele vostru.

Bani Cu acest aspect nefavorabil format de Neptun, ar trebui să rămâneți vigilenți în perioada următoare pentru că sunteți predispuși la pierderea banilor. Asta poate însemna orice: că îi scăpați din portofel și nu vă dați seama, că vă sunt furați sau că investiți în lucruri care se dovedesc a fi alegeri proaste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop