Cum ne va influența destinul Luna Nouă din 29 noiembrie

SĂGETĂTOR

Luna Nouă se va forma, în cazul vostru, pe casa personalității. Pentru voi va începe o nouă etapă care vă poate aduce satisfacții enorme. Pentru a reuși, însă, să vă atingeți obiectivele, este necesar să vă lărgiți orizonturile și să profitați de orice șansă vi se oferă în carieră. Aveți o mulțime de abilități și puteți profita de ele în așa fel încât să ajungeți pe o poziție superioară.

La actualul job, volumul de muncă pare să crească și din acest motiv relațiile cu colegii și chiar cu unii superiori au tendința să devină tensionate. Rămâneți calmi și nu uitați că puterea voastră de muncă, abilitățile voastre, stăpânirea de sine și capacitatea de a menține relații bune cu anturajul vor fi principalele atuuri care vă vor ajuta să avansați în carieră.

CAPRICORN

Pentru voi, Luna Nouă din 29 noiembrie deschide o perioadă în care veți avea nevoie să vă regăsiți pacea interioară. V-ar fi mai mult decât benefice câteva zile în care să fiți doar voi cu voi, câteva zile liniștite în care să încercați să puneți cap la cap problemele din trecut. Veți vedea că veți găsi răspunsuri la toate dilemele care v-au măcinat.

Din păcate, este o perioadă mai puțin bună pentru relația de cuplu. Sunt favorizate crizele conjugale și depinde doar de voi să le țineți departe de cuplul vostru. Evident, prin comunicare.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă din 29 noiembrie este favorabilă planurilor de viitor și proiectelor pe termen lung. Pentru voi va începe o etapă nouă, fie pe plan profesional, fie în plan relațional. Dacă relația este la început, așteptați-vă la cereri în căsătorie sau la propuneri de logodnă. În unele cazuri, vă veți auzi partenerul pentru prima dată exprimându=și dorința de a avea copii.

Alți nativi vor fi privilegiați de astre în sectorul carierei. Sunt favorizate schimbările majore, începuturile. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă, despre o promovare sau despre o colaborare. Indiferent despre care dintre aceste variante va fi vorba, faima și câștigurile însemnate vă sunt garantate.

PEȘTI

În cazul vostru, Luna Nouă se va forma pe casa carierei, anunțând schimbări și noi începuturi în sectorul profesional. Nu vor lipsi ofertele de joburi sau de colaborări, însă cântăriți-le bine, vedeți care sunt avantajele și dezavantajele și alegeți în cunoștință de cauză. Nu vă lăsați păcăliți de mirajul remunerațiilor mari.

Până când vor veni aceste oferte de lucru, concentrați-vă cât puteți de mult la actualul loc de muncă. Contextul astral favorizează scăderea energiei și lipsa motivației.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop