Ce ne rezervă astrele în săptămâna 21-27 noiembrie

zodii

Contextul astral din această săptămână nu este lipsit de surprize. Iată ce evenimente importante vor avea loc în viața nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână.

BERBEC

Pentru voi, urmează o perioadă în care relația de cuplu va trece pe primul plan. Grație susținerii de care beneficiați din partea planetei Venus, veți reuși să vă dați seama cât de importantă este partenerul vostru pentru voi. Dacă nu sunteți încă într-o relație, nu vă grăbiți să faceți acest pas în această perioadă, căci dezamăgirea va fi pe măsura entuziasmului inițial.

Nu amânați deloc plata facturilor, a taxelor către stat sau a amenzilor. Astrele nu vă sunt prea favorabile în sectorul financiar și riscați să vă treziți cu ditamai gaura în buget. Neapărat achitați datoriile urgente pentru a nu se acumula.

TAUR

Din păcate, astrele nu sunt favorabile armoniei în cuplu în această săptămână. Va fi nevoie să faceți eforturi mari să vă înțelegeți. Sfatul nostru este să încercați să-i dați explicații partenerului ori de câte ori acestea se impun. Nu e recomandat să-l lăsați să-și facă el fel de fel de scenarii căci, în acest fel, puteți ajunge repede la conflicte. Dacă nu aveți încă o relație, să știți că nici nu avem vești prea bune pentru voi. Nu prea aveți mari șanse să vă găseți sufletul-pereche zilele acestea, în schimb aveți liber la flirturi.

Vești bune în sectorul financiar. Aspectul format de Neptun este favorabil în special rezolvării problemelor financiare.

GEMENI

Trebuie să știți că, în aceste zile, relația voastră va fi armonioasă doar dacă veți face tot ce ține de voi în acest sens. Încercați să nu vă provocați partenerii fără motiv și fiți cât se poate de sinceri cu ei. Aveți grijă! Contextual astral predispune la aventuri. De ele ar putea profita nativii care nu sunt încă într-o relație. Ceilalți n-ar fi deloc recomandat s-o facă.

În sectorul financiar, veștile nu sunt dintre cele mai bune. contextual astral predispune la cheltuieli și oricât de chibzuiți ați fi, există șanse semnificative să fiți nevoiți să scoateți sume nu foarte mici din cont pentru a achita niște produse sau servicii de care nu vă puteți lipsi.

RAC

În cuplu, aveți tendința să vă învinuiți partenerul pentru te miri ce și să aruncați toată responsabilitatea pe umerii lui. Ținând-o în acest fel, riscați să generați un conflict. În acest caz, dacă țineți să vă păstrați relația, nu vă rămâne decât să recunoașteți că ați greșit și să vă cereți iertare pentru nedreptățile pe care i le-ați făcut.

Atenție sporită la serviciu și în tot ceea ce ține de dezvoltarea ta personală! Mulți nativi din Rac vor primi o șansă unică în viața către sfârșitul săptămânii, dar nu toți vor putea sa profite de ea.  Poate fi vorba de o avansare la locul de muncă, o oferă de job nou sau de colaborare. Poate se va ivi ocazia să vă împlicați într-o afacere nouă… Oricum, va exista o șansă de a vă îmbunătăți viața și e posibil să nu vă dați seama de ea din prima.  Așa că fiți pe fază și gândiți pe termen lung!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop