Cum ne va influența destinul Luna Nouă din 29 noiembrie

LEU

Luna Nouă din 29 noiembrie aduce schimbări importante în relația de cuplu. Este o perioadă în care relația va deveni mai puternică, va trece la un alt nivel (logodnă/căsătorie/apariția unui copil) sau… se va destrăma, acolo unde scârțâia de multă vreme. Nativii singuri au șanse mari să întâlnească persoana alături de care să dorească să-și petreacă tot restul vieții.

Veștile sunt bune și în sectorul financiar. nu sunt șanse de câștiguri exorbitante, însă cu certitudine nu vă vor lipsi banii nici pentru cheltuielile curente, nici pentru mici răsfățuri. De asemenea, unii dintre voi ar putea primi o moștenire.

FECIOARĂ

Pe voi, Luna Nouă vă influențează cu precădere pe casa relațiilor de familie. Este o perioadă favorabilă deciziilor referitoare la relațiile de familie. Puteți decide, de exemplu, să reluați legăturile cu cineva cu care ați fost certați multă vreme sau, dimpotrivă, există posibilitatea să rupeți relațiile cu un membru al familiei care considerați că a abuzat de încrederea voastră.

De asemenea, unii dintre voi pot lua decizii legate de locuință. Poate fi vorba despre orice. Fie decideți să vă cumpărați o locuință și demarați demersurile pentru obținerea unui credit, fie vă mutați cu chirie, fie decideți să faceți unele amenajări în locuința actuală, rebuie să știți că astrele vor fi de partea voastră și vă vor susține să vă îndepliniți dorințele.

BALANȚA

Luna Nouă din data de 29 noiembrie influențează sfera comunicării, a dezvoltării personale și relația cu frații. Așadar, profitați de cele câteva zile din preajma Lunii Noi pentru a aplana niște conflicte izbucnite mai demult, indiferent că este vorba despre partenerul de cuplu, despre membrii familiei sau despre colegi de serviciu. Comunicarea voastră este la cote maxime și ar fi păcat să nu profitați să rezolvați aceste probleme.

În plus, aceste discuții pe care le veți purta în această perioadă vă pot deschide drumuri noi. Totodată, aveți șansa să cunoașteți câțiva oameni influenți care vă vor putea oferi un sprijin nesperat la un moment dat în viață.

SCORPION

Vești foarte bune pentru voi din punct de vedere financiar. Contextul astral al perioadei favorizează câștigurile din muncă proprie. Poate fi vorba despre o creștere salarială semnificativă sau de semnarea unor contracte de colaborare avantajoase.

Pentru o perioadă destul de lungă veți trăi aproape fără griji, fără să vă drămuiți fiecare bănuț. Nu vor mai exista probleme financiare urgent de rezolvat. Veți putea chiar să vă oferiți chiar și răsfățuri, însă aveți totuși grijă să nu depășiți limitele rezonabilului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop