Cum ne influențează Luna Plină din 14 noiembrie

planete

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 14-20 noiembrie este Luna Plină care se formează în Taur. La majoritatea zodiilor, Luna Plină va influența cu precădere sectorul profesional. Iată cum va afecta aspectul format de Lună fiecare zodie.

BERBEC

Luna Plină din 14 octombrie va influența cu precădere sectorul profesional. Altfel spus, voi veți culege roadele ultimelor luni de muncă. Aveți șanse maxime fie să faceți un pas înainte în carieră, fie să câștigați mai mulți bani din munca proprie.

Aveți, totuși, grijă! Ca urmare a aspectului format de Marte, aveți tendința să deveniți agresivi cu cei din jur. Dacă întindeți prea mult coarda, colegii vor renunța să vă ajute, ba chiar v-ar putea pune bețe în roate.

TAUR

Luna Plină din 14 noiembrie se formează pe casa personalității. În această perioadă, fiți atenți să nu ratați oportunitățile care apar. Acestea pot apărea cu precădere la drum lung. Cert este că veți reuși să impresionați pe cine trebuie și veți obține oferte nesperate.

Urmează o perioadă în care nu vor mai exista probleme financiare. Aspectul format de Venus în această perioadă este favorabil sectorului financiar. Astfel, reușiți să găsiți soluții ingenioase pentru a economisi mai mulți bani și pentru a scăpa de datorii.

GEMENI

Luna Plină se formează, în cazul vostru, pe casa introspecției, de aceea, în această perioadă, cel mai bine pentru voi este să vă retrageți într-un loc liniștit, în care să fiți doar voi cu voi. Este o perioadă favorabilă regăsirii liniștii interioare, a echilibrului, o perioadă în care veți reuși să găsiți răspunsuri la întrebări care vă frământă de multă vreme și să deslușiți dileme care nu păreau să aibă soluții rezonabile.

RAC

Luna Plină din 14 noiembrie se formează, în cazul vostru, pe casa prietenilor și a planurilor de viitor. Pentru voi, începe o perioadă în care veți culege roadele muncii de până acum. Cu toate că, profesional, sunteți pe un trend ascendent, la locul de muncă aveți grijă să dați dovadă de diplomație. Evitați remarcele deplasate, critica la adresa colegilor sau a superiorilor. Veți vedea că răbdarea voastră va avea un efect miraculos.

Cât despre prieteni, urmează o perioadă cel puțin interesantă, în care veți simți nevoia să îi triați și să rămâneți cu cei foarte apropiați.

LEU

Săptămâna care începe vine cu realizări profesionale deosebite, căci și în cazul vostru Luna Plină se va forma pe casa carierei. Sunteți motivați să reușiți și nici nu vă veți asuma riscuri inutile. Lăsați-vă ghidați de propria intuiție și experiență profesională și vă veți bucura de succes. Succes care s-ar putea traduce fie printr-o avansare, fie printr-o mărire salarială, fie printr-o propunere de colaborare foarte rentabilă pentru voi.

FECIOARĂ

Luna Plină se va forma, în cazul vostru, pe casa călătoriilor și a studiilor. Dacă v-ați dorit să studiați în străinătate, să vă aprofundați studiile sau să vă specializați, acum este momentul să vă depuneți candidaturile, pentru că aveți șanse maxime să fiți acceptați.

Pentru că sectorul călătoriilor este foarte bine aspectat în această perioadă, puteți călători și doar în interes personal. Șansele să întâlniți oameni deosebiți, care să vă fie de ajutor într-un fel sau altul, sunt foarte mari.

BALANȚĂ

Luna Plină din 14 noiembrie se formează pe casa transformărilor. Drept urmare, veți simți nevoia unor schimbări în viața voastră și probabil că cei mai mulți dintre voi le vor și face. Este vorba despre acele lucruri sau acei oameni care vă țin pe loc și la care decideți să renunțați.

Mercur va stimula creativitatea voastră la locul de muncă. Acesta lucru vă va permite să vă faceți remarcați.

SCORPION

Luna Plină se formează pe casa cuplului. Pentru cei mai mulți dintre voi, acest lucru înseamnă o nouă etapă în relația de cuplu. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie, despre transformarea neașteptată a unei prietenii în iubire sau despre apariția unui copil. Urmează, așadar, o perioadă în care relația de cuplu va fi armonioasă și se va consolida.

Contextul astral este favorabil și nativilor singuri, care au șansa de a-și cunoaste sufletul-pereche în circumstanțe neobișnuite.

SĂGETĂTOR

Luna Plină din 14 noiembrie se formează pe casa carierei și aduce cu sine, totodată, și îmbunătățirea situației financiare. Și asta pentru că acum veți culege roadele muncii depuse în ultima vreme. De asemenea, în această perioadă sunt posibile avansări, numiri în funcții de conducere sau încheierea unor colaborări foarte avantajoase din punct de vedere financiar.

Cu toate acestea, Mercur prost aspectat v-ar putea pune câteva probleme. Este vorba, în principiu, de întârzieri, amânări, probleme de comunicare. Sfatul nostru este să aveți grijă la modul în care vă exprimați pentru a evita neînțelegerile.

CAPRICORN

Luna Plină din 14 noiembrie se formează, în cazul vostru, pe casa dragostei, astfel că relația va deveni principala voastră preocupare. Urmează o perioadă foarte bună pentru relația de cuplu. Acolo unde au existat neînțelegeri până acum, acestea se vor rezolva. Acolo unde apele au fost liniștite și până acum, relația se va consolida. Iar nativii singuri au șanse mari să se îndragostească. Aveți mare grijă, însă, ca dragostea să vă fie împărtășită. Altfel, în scurt timp, veți avea de suferit.

VĂRSĂTOR

Luna Plină din 14 noiembrie se formează pe casa familiei și a locuinței. Absolut tot ceea ce este legat de locuință are acum șanse să devină realitate. Poate fi vorba despre un credit pentru achiziționarea unei locuițe, despre găsirea unei locuințe în care să vă mutați sau despre reamenajare.

Cât despre familie, urmează o perioadă în care veți lua decizii importante legate de aceasta. Fie vă împăcați cu membri ai familiei cu care nu ați fost în relații bune, fie reluați legătura cu cineva din familie pe care nu l-ați mai văzut de mult timp, fie acordați un ajutor substanțial cuiva care are mare nevoie.

PEȘTI

În cazul vostru, sectorul profesional este vizat de influența Lunii Pline. Se anunță începerea unei noi etape în acest domeniu. Poate fi vorba despre o promovare sau despre oferte de lucru extrem de atractive. Cântăriți foarte bine ofertele care vi se fac, pentru că, din păcate, unele vor fi făcute doar ca să vă ia ochii.

Aveți grijă că aveți tendința să vă asumați riscuri foarte mari. Sfatul nostru este să fiți prudenți. Doar așa veți reuși să vă consolidați poziția profesională.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop