Cum ne influențează Luna Plină din 14 noiembrie

SĂGETĂTOR

Luna Plină din 14 noiembrie se formează pe casa carierei și aduce cu sine, totodată, și îmbunătățirea situației financiare. Și asta pentru că acum veți culege roadele muncii depuse în ultima vreme. De asemenea, în această perioadă sunt posibile avansări, numiri în funcții de conducere sau încheierea unor colaborări foarte avantajoase din punct de vedere financiar.

Cu toate acestea, Mercur prost aspectat v-ar putea pune câteva probleme. Este vorba, în principiu, de întârzieri, amânări, probleme de comunicare. Sfatul nostru este să aveți grijă la modul în care vă exprimați pentru a evita neînțelegerile.

CAPRICORN

Luna Plină din 14 noiembrie se formează, în cazul vostru, pe casa dragostei, astfel că relația va deveni principala voastră preocupare. Urmează o perioadă foarte bună pentru relația de cuplu. Acolo unde au existat neînțelegeri până acum, acestea se vor rezolva. Acolo unde apele au fost liniștite și până acum, relația se va consolida. Iar nativii singuri au șanse mari să se îndragostească. Aveți mare grijă, însă, ca dragostea să vă fie împărtășită. Altfel, în scurt timp, veți avea de suferit.

VĂRSĂTOR

Luna Plină din 14 noiembrie se formează pe casa familiei și a locuinței. Absolut tot ceea ce este legat de locuință are acum șanse să devină realitate. Poate fi vorba despre un credit pentru achiziționarea unei locuițe, despre găsirea unei locuințe în care să vă mutați sau despre reamenajare.

Cât despre familie, urmează o perioadă în care veți lua decizii importante legate de aceasta. Fie vă împăcați cu membri ai familiei cu care nu ați fost în relații bune, fie reluați legătura cu cineva din familie pe care nu l-ați mai văzut de mult timp, fie acordați un ajutor substanțial cuiva care are mare nevoie.

PEȘTI

În cazul vostru, sectorul profesional este vizat de influența Lunii Pline. Se anunță începerea unei noi etape în acest domeniu. Poate fi vorba despre o promovare sau despre oferte de lucru extrem de atractive. Cântăriți foarte bine ofertele care vi se fac, pentru că, din păcate, unele vor fi făcute doar ca să vă ia ochii.

Aveți grijă că aveți tendința să vă asumați riscuri foarte mari. Sfatul nostru este să fiți prudenți. Doar așa veți reuși să vă consolidați poziția profesională.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop