Cum ne influențează Luna Plină din 14 noiembrie

LEU

Săptămâna care începe vine cu realizări profesionale deosebite, căci și în cazul vostru Luna Plină se va forma pe casa carierei. Sunteți motivați să reușiți și nici nu vă veți asuma riscuri inutile. Lăsați-vă ghidați de propria intuiție și experiență profesională și vă veți bucura de succes. Succes care s-ar putea traduce fie printr-o avansare, fie printr-o mărire salarială, fie printr-o propunere de colaborare foarte rentabilă pentru voi.

FECIOARĂ

Luna Plină se va forma, în cazul vostru, pe casa călătoriilor și a studiilor. Dacă v-ați dorit să studiați în străinătate, să vă aprofundați studiile sau să vă specializați, acum este momentul să vă depuneți candidaturile, pentru că aveți șanse maxime să fiți acceptați.

Pentru că sectorul călătoriilor este foarte bine aspectat în această perioadă, puteți călători și doar în interes personal. Șansele să întâlniți oameni deosebiți, care să vă fie de ajutor într-un fel sau altul, sunt foarte mari.

BALANȚĂ

Luna Plină din 14 noiembrie se formează pe casa transformărilor. Drept urmare, veți simți nevoia unor schimbări în viața voastră și probabil că cei mai mulți dintre voi le vor și face. Este vorba despre acele lucruri sau acei oameni care vă țin pe loc și la care decideți să renunțați.

Mercur va stimula creativitatea voastră la locul de muncă. Acesta lucru vă va permite să vă faceți remarcați.

SCORPION

Luna Plină se formează pe casa cuplului. Pentru cei mai mulți dintre voi, acest lucru înseamnă o nouă etapă în relația de cuplu. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie, despre transformarea neașteptată a unei prietenii în iubire sau despre apariția unui copil. Urmează, așadar, o perioadă în care relația de cuplu va fi armonioasă și se va consolida.

Contextul astral este favorabil și nativilor singuri, care au șansa de a-și cunoaste sufletul-pereche în circumstanțe neobișnuite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop