Cum ne influențează Luna Plină din 14 noiembrie

planete

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 14-20 noiembrie este Luna Plină care se formează în Taur. La majoritatea zodiilor, Luna Plină va influența cu precădere sectorul profesional. Iată cum va afecta aspectul format de Lună fiecare zodie.

BERBEC

Luna Plină din 14 octombrie va influența cu precădere sectorul profesional. Altfel spus, voi veți culege roadele ultimelor luni de muncă. Aveți șanse maxime fie să faceți un pas înainte în carieră, fie să câștigați mai mulți bani din munca proprie.

Aveți, totuși, grijă! Ca urmare a aspectului format de Marte, aveți tendința să deveniți agresivi cu cei din jur. Dacă întindeți prea mult coarda, colegii vor renunța să vă ajute, ba chiar v-ar putea pune bețe în roate.

TAUR

Luna Plină din 14 noiembrie se formează pe casa personalității. În această perioadă, fiți atenți să nu ratați oportunitățile care apar. Acestea pot apărea cu precădere la drum lung. Cert este că veți reuși să impresionați pe cine trebuie și veți obține oferte nesperate.

Urmează o perioadă în care nu vor mai exista probleme financiare. Aspectul format de Venus în această perioadă este favorabil sectorului financiar. Astfel, reușiți să găsiți soluții ingenioase pentru a economisi mai mulți bani și pentru a scăpa de datorii.

GEMENI

Luna Plină se formează, în cazul vostru, pe casa introspecției, de aceea, în această perioadă, cel mai bine pentru voi este să vă retrageți într-un loc liniștit, în care să fiți doar voi cu voi. Este o perioadă favorabilă regăsirii liniștii interioare, a echilibrului, o perioadă în care veți reuși să găsiți răspunsuri la întrebări care vă frământă de multă vreme și să deslușiți dileme care nu păreau să aibă soluții rezonabile.

RAC

Luna Plină din 14 noiembrie se formează, în cazul vostru, pe casa prietenilor și a planurilor de viitor. Pentru voi, începe o perioadă în care veți culege roadele muncii de până acum. Cu toate că, profesional, sunteți pe un trend ascendent, la locul de muncă aveți grijă să dați dovadă de diplomație. Evitați remarcele deplasate, critica la adresa colegilor sau a superiorilor. Veți vedea că răbdarea voastră va avea un efect miraculos.

Cât despre prieteni, urmează o perioadă cel puțin interesantă, în care veți simți nevoia să îi triați și să rămâneți cu cei foarte apropiați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop