Cum își răsfață Bianca Drăgușanu fetița? Ce i-a pus în ghetuțe de Moș Nicolae?

Cum își răsfață Bianca Drăgușanu fetița? Ce i-a pus în ghetuțe de Moș Nicolae?

Bianca Drăgușanu își petrece foarte mult timp cu fetița ei pe care o are în urma căsniciei cu Victor Slav. De Moș Nicolae, cele două au fost mulțimite de cadourile primite, iar micuța a găsit în ghetuțe un cadou care a costat mii de lei.

Frumoasa blondină are grijă să arate impecabil mereu. Și cum așchia nu sare departe de trunchi, aceasta are grijă ca Sofia să îi urmeze exemplu. Biancă o îi insuflă secretele unei vieți elegante și rafinate încă de la vârste fragede. Ocazia perfectă a fost chiar sărbătoarea Sfântului Nicolae, astfel că micuța a primit o vestă colorată, din blană naturală care a costat câteva mii de lei. Bucuria Sofiei a fost incomensurabilă, noua achiziție etalată de mama ei pe contul de Instagram.

Pentru că legendele spun că Moș Nicolae anunță venirea Crăciunului, cele două au petrecut timp de calitate împodobind casa de Crăciun, au ales un brad artifical de culoare albă pe care l-au ornat cu numeroase luminițe și decorațiuni roz. Bianca Drăgușanu este o mămică dedicată și mereu gata să își răsfețe micuța.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete