Clopote de nuntă pentru Florin Ristei? Ce a făcut mama lui când a cunoscut-o pe Naomi?

Clopote de nuntă pentru Florin Ristei? Ce a făcut mama lui când a cunoscut-o pe Naomi?

Florin Ristei a făcut primele declarații despre relația lui cu frumoasa mulatra, Naomi Hedman. Scânteia dintre ei a apărut încă din primele momente când Naomi a participat la audiții la X Factor. Aceasta a declarat că a avut foarte mari emoții, însă s-a relaxat în momentul în care Florin Ristei a urcat lângă ea pe scenă.

A luat patru de „da' și a trecut mai departe în Bootcamp. În această următoare etapă, apariția lui Naomi a fost extraordinară, însă prestația nu s-a ridicat la înălțimea celorlalți participanți. Prin urmare,  nu a mai reușit să treacă mai departe și nu a ocupat unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de jurata Delia, cea care i-a fost și mentor.

Imediat după Bootcamp, relația dintre Florin Ristei și Naomi a evoluat în bine și sunt de nedespărțit.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect', a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Mai mult de atât, Ristei i-a făcut cunoștintă mamei lui cu frumoasa și apetisanta sa iubită: „Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut'.

Pe rețelele de socializare, cei doi îndrăgostiți primesc numeroase mesaje atunci când postează fotografii din intimitatea lor. Așa cum gura lumii nu o astupă nici pământul, ei au câștigat și antipatii, însă nu le dau importanță.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a mai declarat cântărețul pentru a1.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete