Cum își menține Raluca Moianu silueta suplă?

Raluca Moianu (50 ani), fosta prezentatoare a emisiunii Iartă-mă, difuzată în trecut de TVR 1, a dezvăluit care este secretul siluetei sale suple.

„Dietă nu am ținut, nu sunt o fană a dietelor, mulțumesc lui Dumnezeu, nu am prea avut nevoie, fiindcă eu mănânc destul de puțin.

Asta înseamnă că mănânc dimineața foarte bine, la prânz e așa un fel de puțin, iar seara nu mănânc deloc”, a declarat, pentru VIVA!, Raluca Moianu.

Cum își menține Raluca Moianu silueta suplă?

„Mănânc dimineața foarte bine, deci cred că ăsta este secretul. Eu așa am fost învățată de mică. Mama mea întotdeauna spunea asta și îmi amintesc perfect.

Ea îi spune fiicei mele că dimineața trebuie să mănânci ca un rege, la prânz ca un prinț și seara ca un cerșetor”, a explicat Raluca Moianu, pentru sursa citată anterior.

Raluca Moianu a fost căsătorită cu regretatul comentator sportiv Marius Ancuța, cei doi divorțând după 15 ani de mariaj. Din căsnicia lor a rezultat o fiică, Mara (15 ani).

După ora 14:00, doar ceai sau iaurt

„Teoretic ultima masă e la ora 14:00, cam așa. După ora 14:00 nu prea mai mănânc. Dacă îmi este foarte foame, mănânc un iaurt sau beau un ceai.

La ora 7:00 este micul dejun, eu la 7:15 ies pe ușă de obicei, fiindcă îmi duc copilul la școală în fiecare zi”, a adăugat ea.

Ce face Raluca Moianu după retragerea din televiziune?

„Eu fac radio în continuare. Sunt director de programe la un radio din București, director la Gold FM de niște ani. Am și emisiune.

E adevărat că a fost această perioadă în care Mario a fost bolnav și cumva am fost pe ralanti cu toate proiectele mele.

Sunt momente în care trebuie să faci de trebuie să faci. Știam că trebuia să fiu acolo lângă el indiferent cum ar fi lucrurile. Nimic nu mai conta în afară de asta.”

Marius Ancuța, unul dintre cei mai apreciați comentatori sportivi din țara noastră, a încetat din viață în iulie 2018, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Foto: Facebook

Citește și:

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Raluca Moianu, despre creșterea fiicei sale Mara: „Nu e ușor să fii părinte singur”

Ce frumoasă este și ce mare a crescut fiica Ralucăi Moianu! Mara a obținut locul 3 la concursul Miss & Mister 2019

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete