Horoscop 13 aprilie 2023. Nu este ziua potrivită pentru decizii ce țin de viața profesională.

Horoscop 13 aprilie 2023. Nu este ziua potrivită pentru decizii ce țin de viața profesională.

BERBEC

Nu strică un pic de smerenie la casa omului. Tu de cele mai multe ori știi ce vrei și ceri din ce în ce mai mult. Astăzi fii mai rezervat(ă) și așteaptă o zi în care ești mai modest(ă). Nu e ziua potrivită ca să ieși în evidență. Ți se întorc în față precum bumerangul.

TAUR

Tu încă nu ai aflat că vorbele rănesc mai mult decât orice? Când jignești pe cineva ai stricat ordinea universului, iar asta ți se va întoarce, cu siguranță într-o zi. Analizează bine ce cuvinte vrei să folosești astăzi, ca să știi ce te așteaptă în viitor.

GEMENI

Ceri mai mult decât ți se poate da, și nu vrei să vezi realitatea așa cum este. Ori trăiești într-o lume a fanteziilor, ori ești rupt(ă) de realitate. Poate că a sosit timpul să suferi și să nu mai fugi în fața provocărilor.

RAC

Taci și ascultă ce se vorbește în jurul tău pentru că ai multe de învățat din ce se întâmplă acum. Învață să cedezi când ți se spune că trebuie să faci asta și nu mai riposta.

LEU

Mai ai încă o mulțime de lucruri de învățat, iar lecțiile astea le primești de la cei mai în vârstă. O amintire anume îți provoacă sentimente copleșitoare. Ai dat cu piciorul unei persoane de la care trebuia să înveți, dar din orgoliu ai refuzat.

FECIOARĂ

Continuă ce-ai început pentru că ești pe drumul cel bun. Nu renunța la cariera ta, chiar dacă ți se pun praguri. Nu te grăbi, așteaptă să treacă furtunile și ia-o de la capăt ori de câte ori este necesar. Astăzi te copleșesc sentimentele de păreri de rău pentru alegerea făcută… Uită-le!

BALANȚĂ

Astăzi ai de ales între două situații, două posibilități. Cântărește bine. Pot fi două idei sau două decizii. E foarte simplu să greșești dar nu va fi o tragedie. Este o lecție.

SCORPION

Îți încolțesc în minte câteva proiecte pe care vrei să le realizezi după ce trece toată această perioadă dificilă. Scrieți ideile într-o agendă pentru că o să-ți folosească la timpul potrivit.

SĂGETĂTOR

Undeva în capul tău se face lumină, realizezi că ceva nu era tocmai bine așezat. Profită de starea de limpezime ca să faci ordine în gânduri. Casa comunicării nu este bine aspectată asta înseamnă că introspecția psihologică este cu tine nu cu ceilalți.

CAPRICORN

Nu-ți ies toate așa cum vrei dar nu dispera. Fiecare pas în spate e o lecție în plus învățată. Nu e momentul pentru păreri de rău sau lamentări inutile. Șterge-te de praf și mergi înainte!

VĂRSĂTOR

Ai un sentiment de neputință și insecuritate accentuat. Stima de sine este o temelie pe care se construiesc multe castele. Nu ezita să citești mai multe despre acest subiect. Ai suficient timp.

PEȘTI

Astăzi ești pe cai mari, ai ambiții realizabile și nu idei mărunte. Continuă să crezi în tine și nu lăsa pe nimeni să te demoralizeze. Nu uita că ziua de mâine trebuie să te găsească cu aceeași stare de spirit…

Foto: 123rf

Citește și:

Compatibilitate Vărsător. Care sunt zodiile potrivite cu acești nativi din horoscop

Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop