Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestrițu? Bruneta a făcut declarații emoționante: „A fost o stare de euforie”

Adelina Pestrițu și iubitul ei, Virgil Steblea, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. În doar câteva luni, vor deveni pentru prima dată părinți. Cei doi numără zilele până când își vor putea strânge la piept fetița și sunt foarte curioși să afle cu cine va semăna mai mult.

În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Adelina Pestrițu a vorbit cu zâmbetul pe buze despre sarcina sa și mărturisit că iubitul ei se pregătește intens pentru rolul de tată.

„Virgil este foarte preocupat de rolul de părinte și se documentează în fiecare zi despre asta, caută informații din surse veridice. Toată lumea vine cu sfaturi, când e o graviduță în preajmă. Unele sunt din auzite, altele sunt din experiență. Cel mai bine este să te ghidezi după sfaturile date de medicul tău,' a spus Adelina Pestrițu, pentru viva.ro.

Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestrițu?

De asemenea, bruneta a povestit în detaliu cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Totul s-a întâmplat înainte ca Adelina să rămână însărcinată.

„A fost un moment incredibil, pentru că l-am trăit la intensitate maximă. Nu mă așteptam nicio secundă să mă ceară în căsătorie. S-a întâmplat la începutul relației, înainte ca eu să rămân însărcinată.

Într-una din zile îmi spune: „Aș vrea să te urci în mașină' și zic, „De ce', „Păi, uite o să mergem să ne plimbăm' și zic „Ok'. M-am urcat în mașină și văd că o ia ușurel așa spre mare. Și l-am întrebat, „Da, mergem la mare', „Da, mergem la mare, să ne relaxăm, să vedem cum e vremea'. Am ajuns, l-am văzut foarte agitat și foarte stresat tot drumul spre mare. Și l-am întrebat: „Ești ok, ai pățit ceva, te macină ceva, ai să-mi spui ceva și nu știi cum?' Conducea cu viteză, era agitat. Ajungem pe plajă, vorbim ce vorbim, el și-a menținut starea și la un moment dat văd că se pune în genunchi, scoate inelul, era o cutie, cu o lumină, așa. Și zice: „Vrei să fii soția mea?', eu eram aproape de leșin, a fost o stare amestecată de uimire cu zâmbete multe și nejustificate. Mie îmi venea să râd de bucurie, a fost o stare de euforie,' a adăugat Adelina Pestrițu.

Cel mai probabil, Adelina va naște la începutul lunii august, o fetiță care va primi numele de Zenaida Maria.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adelina Pestrițu și iubitul ei, Virgil, au ales numele pentru fetița lor: „După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuță, am căzut de comun acord'

Adelina Pestrițiu, detalii despre nuntă. Câte rochii va purta și ce tematică va avea evenimentul?

Adelina Pestrițu, primul interviu alături de tatăl copilului ei, Virgil: „Trebuie să ne pregătim de al doilea'

Trucurile la care apelează Adelina Pestrițu pentru a evita apariția celulitei și vergeturilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete