Rihanna și-a dat în judecată tatăl. Artista îi aduce acuzații grave

Rihanna și-a dat în judecată tatăl

Rihanna și-a dat în judecată tatăl

Rihanna și-a dat în judecată tatăl, iar acuzația pe care i-o aduce este că s-a folosit de numele ei pentru a obține mai multe contracte pentru firma de divertisment pe care o deține (Fenty Entertainment) împreună cu un asociat. Cântăreața îi cere tatălui ei daune morale semnificative. 

Conform www.dailymail.co.uk, Rihanna a povestit că tatăl ei împreună cu partenerul său de afaceri au obținut mai multe contracte pretinzând că sunt impresarii ei. Fenty Entertainment este companie de producţie şi de management de tinere talente și a fost înfiinţată de tatăl ei, Ronald Fenty (65 de ani), în 2017.

Rihanna și-a dat în judecată tatăl întrucât acesta s-a folosit de numele ei pentru a negocia contracte importante

Mai exact, Ronald Fenty a negociat în numele fiicei sale un turneu de 15 milioane de dolari în America Latină şi alte două concerte în Los Angeles şi Las Vegas, pentru suma de 400.000 de dolari. În acțiunea depusă la instanță, cântăreaţa susține că nu are nicio legătură cu contractele negociate, îi solicită daune tatălui ei şi îi cere să renunţe la numele Fenty în afacerile sale, acesta fiind patentat de ea.

Ronald Fenty şi Rihanna au fost văzuți împreună ultima dată în noiembrie 2018, la un club din Bridgetown, în Barbados, cu ocazia sărbătoririi bunicului matern care împlinea vârsta de 90 de ani. Deși Rihanna a publicat mai multe selfie-uri alături de tatăl ei pe reţelele de socializare, iar anul trecut a publicat o fotografie alături de ambii părinţi, Monica şi Ronald (care sunt divorțați de 16 ani), aflată într-o vizită în Barbados, relația cu tatăl ei este una foarte tensionată.

https://www.instagram.com/p/BnAtjobjC3I/

Tatăl Rihannei, dependent de droguri și de alcool

În trecut, Ronald a fost dependent de droguri și de alcool. Într-o emisiune a lui Oprah, Rihanna a mărturisit că, în copilăria ei, tatăl ei o abuza fizic pe mama ei.

În 2008, Ronald a fost trimis acasă de artistă, pe când se aflau în turneul susţinut în America de Nord, din cauza comportamentului său nepotrivit cauzat de consumul de alcool. Doi ani mai târziu, Rihanna a reluat legătura cu tatăl ei, iar în 2013, cântăreaţa l-a internat în secret într-o  clinică de dezintoxicare din Malibu, care a costat-o 58.000 de dolari.

Citeste si

Lady Gaga, fotografie emoționantă alături de mama ei. Cât de bine seamănă cele două!

Strănepotul Reginei Elisabeta face ravagii pe rețelele sociale – Cum arată cel mai sexy membru al familiei regale

Ce face Sandra Bullock pentru a preveni apariția ridurilor? Tratamentul bizar la care apelează actrița

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete