Cum au petrecut vedetele ziua de 1 iunie

Ziua de 1 iunie a fost una specială pentru copii, iar părinții au făcut totul pentru ca ei mici să fie în centrul atenției.

Cum au petrecut vedetele ziua de 1 iunie?

Pentru că această zi nu putea să treacă neobservată, vedetele și-au făcut timp pentru copiii lor și au încercat să facă din această zi un prilej de bucurie. Astfel, rețelele de socializare s-au umplut de fotografii, iar vedetele noastre au transmis urări pentru toți copiii.

Dacă unele vedete au ales doar să posteze câteva fotografii, programul încărcat împiedicându-le să se distreze alături de cei mici, altele au lăsat totul de-o parte și s-au distrat alături de copii. Andreea Marin a ales să meargă alături de fetița ei la concertul lui Smiley, în timp ce Diana Bișinicu a plecat la Roma alături de familie.

Foarte multe persoane publice au ales să posteze fotografii cu persoanele cele mai importante din viața lor, mai exact cu cei mici. Mesajele emoționante și fotografiile de familie au făcut deliciul fanilor, aceste postări fiind intens comentate și foarte apreciate.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum au petrecut vedetele ziua de 1 iunie și ce fotografii au postat pe rețelele de socializare.

Foto: facebook

Citește și:

Andreea Marin, moment emoționant alături de fiica ei! Iată imaginea care i-a impresionat pe fani

Ozana Barabancea apelează la trucuri de frumusețe inedite: „Fac tratament cu lipitori!' Așa ține ridurile la distanță la 47 de ani!

Cum reușește Andreea Răducan să se mențină în formă după ce a renunțat la gimnastică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete