Cum au fost surprinși Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger. Fosta mare campioană mondială a sărbătorit 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Cum au fost surprinși Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger. Fosta mare campioană mondială a sărbătorit 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger s-au întâlnit, zilele trecute, într-un spațiu în care amândoi se simt în largul lor – în sala de sport. Marea noastră campioană a ținut să imortalizeze momentul întâlnirii cu actorul și a realizat un scurt filmuleț, în care precizează că acesta este modul ideal de a sărbători 43 de ani de la momentul în care a obținut primul 10 din istoria gimnasticii. 

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger, întâlnirea campionilor la sala de sport

În filmuleț, se vede cum fostul guvernator al Californiei lucrează la aparatele de forță: “Asta este relația noastră. Eu fac toată treaba și ea primește laudele. Eu lucrez atât de mult la aparatele de fitness și devin din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără. Asta e problema aici. Mă bucur că te-am întâlnit“, spune Schwarzenegger în materialul filmat.

Videoul postat pe Instagram a avut zeci de aprecieri, printre comentatorii care s-au bucurat să-i vadă în această ipostază pe cei doi numărându-se soprana Angela Gheorghiu, cântăreața Paula Seling și patinatoarea Katarina Witt.

angelagheorghiu_official Super video! Love you both

katarinawitt Very charming

paulaseling OMG, this is amazing! All my love to you, both! ❤️🙏

La 18 iulie 1976, Nadia Comăneci obținea primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia a câștigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă și paralele, o medalie de argint, la echipe, și una de bronz, la sol.

Nici Arnold Schwarzenegger nu este străin de competiții și medalii. Fostul culturist a fost încoronat Mr. Universe (în 1968, 1969 și 1970) și a fost Mr. Olympia de 7 ori (în 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975 și 1980).

Citeste si

Se mai naște o nouă Nadia? Ce crede Mariana Bitang

​România a adunat zeci de recorduri mondiale! Cine sunt românii care au intrat în Cartea Recordurilor

Actorul Arnold Schwarzenegger și-a înșelat fosta soție cu menajera lor! Împreună, actorul și amanta lui au un fiu

Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger la 21 de ani? Christopher a pierdut lupta cu kilograme în plus

Surse foto, video: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete