Cum arătau la nuntă Sorin Bontea și soția lui. Imagine rară: „Am fost unul lângă altul la bine și la greu”

Ieri, 10 noiembrie, Sorin Bontea și soția lui, care nu a apărut niciodată la TV și nici nu a acordat interviuri, au împlinit 28 de ani de căsătorie. Momentul important a fost marcat de celebrul bucătar pe rețelele de socializare, acolo unde are mulți fani.

El a postat o fotografie rară, chiar de la nunta lor. Apar îmbrăcați în mire și mireasă și au zâmbetele pe buze. „Azi se împlinesc 28 de ani de la căsătorie, ani în care am fost unul lângă altul la bine și la greu, la bucurie și tristețe, la tot ce viața ne-a adus în cale.

Niciunul dintre noi nu știe când au trecut, dar cel mai important este că am fost împreună!', a transmis celebrul bucătar Sorin Bontea.

De-a lungul anilor, de când Sorin Bontea e prezent pe micul ecran, el nu a apărut niciodată la TV cu soția lui. Copiii lui sunt cunoscuți, dar nu și partenera. Ea a fost foarte discretă.

Sorin Bontea și soția sunt împreună din 1989 și s-au căsătorit în 1994. Soții Bontea au o fiică, Miruna și un fiu, Iulian. „Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească, a spus Sorin Bontea într-una din rarele intervenții despre soția sa, potrivit VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete