Noi dezvăluiri despre Monica Gabor făcute de Irinel Columbeanu: „Am acționat în consecință”

Noi dezvăluiri despre Monica Gabor făcute de Irinel Columbeanu: „Am acționat în consecință”

Invitat în cadrul emisiunii Mădălin Ionescu Show, difuzată la postul Metropola TV, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri neașteptate legate de mariajul cu Monica Gabor, dar și despre momentul care a dus la falimentul său.

Legat de fosta lui soție, Columbeanu a ținut să spună că „o femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie'.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!', a spus omul de afaceri.

Columbeanu a mărturisit în cadrul emisiunii moderate de Mădălin Ionescu faptul că tot ceea ce a trăit și trăiește în momentul de față reprezintă tot atâtea lecții de viață.

„Casa ca și multe alte întâmplări din viața mea au venit sunt tot atâtea lecții. Mai devreme sau mai târziu trebuie să înveți câte ceva. Această poveste cu falimentul a venit ca rezultat al unei înlănțuiri de decizii proaste care se leagă de așa-numita afacere cu cimentul. Situația de acum nu poate să-mi schimbe filosofia de viață. Sunt lucruri care se întâmplă în viața noastră. Îmi place să cred că nu mi s-a schimbat statutul social, chiar dacă nu mai am aceeași avere. Sunt chestiuni diferite', a mai declarat fostul milionar.

În prezent, foștii soți Columbeanu trăiesc vieți diametral opuse. Cândva unul dintre cei mai bogați și mai excentrici români, cu o avere estimată la 150 de milioane de euro, omul de afaceri român trăiește mult mai modest decât o făcea cu câțiva ani în urmă, după ce a fost executat silit din cauza datoriilor imense. El locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere și conduce o mașină second hand. De partea cealaltă, Moni duce o viață de huzur în America alături de soțul ei, miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele real Poe Qui Ying Wangsuo.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete