Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Dem Rădulescu. Irina primește semne din lumea de dincolo de la tatăl ei

Dem Rădulescu a fost unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați actori ai României. A interpretat o mulțime de roluri, a urcat de multe ori pe scenă, însă în anul 2000 acesta s-a stins din viață. Fiica lui face dezvăluiri acum! Iată cum arată Irina Rădulescu și cu ce se ocupă. 

fiica lui dem radulescu la premiile gopo 2021 (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Tânăra e rodul iubirii dintre actor și actrița Adriana Șchiopu. Irina Rădulescu are 34 de ani și e actriță, calcă pe urmele părinților ei. În emisiunea „Acces Direct' de la Antena 1, ea a dezvăluit că tatăl său s-ar fi bucurat mult dacă ar fi văzut-o pe scenă.

„Tata… Apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut. Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente', a spus ea conform spynews.ro.

Doar 13 ani avea când a rămas fără tată. Și-l amintește pe Dem Rădulescu ca pe un om riguros, muncitor. „Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes… Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii. A murit (n.r. – Dem Rădulescu) când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare… În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga „te rog frumos, măcar la radio renunță'. El era de o rigoare… El spunea: „nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea', a mai declarat tânăra actriță.

Fiica lui Dem Rădulescu a susținut că mereu a avut o relație directă cu el, chiar și după moartea lui, pentru că a observat mai ales în momentele de cumpănă că mereu s-a ivit câte ceva care să o ajute.

„E foarte greu să spui „sunt actriță' când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. (…) Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri. (…)

De la bun început am avut o relație directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete