Cum arată și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Cabral?

Prezentatorul TV Cabral Ibacka și jurnalista Luana Mitran au trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a sfârșit în anul 2006. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Inoke, în vârstă de 17 ani.

Cabral mai are o fiică, Namiko, din actualul mariaj cu actrița Andreea Ibacka. În prezent, fosta soție a prezentatorului, Luana vrea să urmeze cursurile de Instructor Fitness și Tehnician Nutriționist.

Luana a renunțat de ceva timp la proiectele din televiziune și este de părere că, indiferent cât de multe cunoștințe poate acumula un om într-o sală de fitness, lipsa de experiență își spune cuvântul.

Cum arată și cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Cabral?

De aceea, fosta vedetă TV crede că este necesar să învețe noțiunile corecte, fie ele de antrenament, nutriție sau de remodelare corporala.

„Când nu știi nimic, mai tolerezi situații neclare, însă, pe măsură ce avansezi în vârstă și în măsura în care azi ne sunt disponibile instrumente științifice și o întreagă industrie în ceea ce privește remodelarea corpului, ai pretenții din ce în ce mai mari”, spune Luana, potrivit Libertatea.

„Așadar, am luat decizia de mă întoarce la principiile de bază în cadrul unei școli de fitness.

Am luat decizia de a mă specializa ca personal trainer și tehnician nutriționist – atât pentru propriile programe, cât și pentru cariera mea de body&beauty coach.

De peste 5 ani lucrez cu corpul și deja înțeleg ce înseamnă un stil de viață experimental – pentru că acesta este modelul meu mental.

Privesc cu sinceritate și compasiune sute de persoane din anturajul meu, care sunt confuze privind dieta și sportul, care sunt nemulțumite de cum arată și de cum se simt”, a mai spus Luana.

Ce părere are despre actuala soție a lui Cabral, actrița Andreea Ibacka?

„Între noi doi era o diferența de vârstă de 10 ani. Am eu o preferință să fie bărbații mai tineri.

L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat și am rămas împreună. În 2002 am rămas însărcinată și ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci.

Ne-am iubit, dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta.

S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura.

Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns și au existat și gelozii. Mie îmi place mult de actuala soție a lui Cabral, de Andreea.

Este pentru el. M-a deranjat doar că am fost etichetată ca fostă soție a lui Cabral”, a mai spus Luana, potrivit aceleiași surse.

Luana este un jurnalist și fotograf din România. Vedeta a fost răsplătită cu 3 premii naționale de fotografie în modă și modelling.

De-a lungul carierei sale, Luana a prezentat emisiunile Căminul de 5 stele, Totul despre casa mea, Star Style – Shopping de 5 stele, Fermier caut nevastă​, Dă-i papucii. În prezent, Luana este consilier de imagine, content writer și life trainer.

Foto: Instagram / Libertatea.ro

Citește și:

Fostul Principe Nicolae, cadou impresionant pentru Alina, soția sa. Ce surpriză i-a făcut la un an de la nuntă?

Simona Halep a purtat un accesoriu în valoare de 50.000 de mii de euro la dineul organizat duminică în Beijing

Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete