Cum arăta primul soț al Anamariei Prodan? După 9 ani de căsnicie, au rămas prieteni

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri de noi. Au o relație de mulți ani și o familie fericită. Puțini știu însă că până să se cunoască, cei doi au trecut prin căsnicii care au eșuat.

Mulți nu au idee cine este primul soț al Anamariei Prodan, care i-a dăruit două fete, Rebecca, 18 ani, și Sarah, de 16 ani. Este vorba despre baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, care a fost primul ei partener de viață.

Cum arăta primul soț al Anamariei Prodan

Toată lumea îl cunoaște pe Laurențiu Reghecamp, însă despre Tiberiu Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan nu prea se cunosc multe detalii.

Între 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut într-o discotecă din Bucureşti, unde Ana Maria l-a abordat pe Tibi.

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet', spunea Tibi Dumitrescu într-un interviu pe care l-a acordat pentru Libertatea.

„Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University', a mai explicat el.

Anamaria Prodan şi Tibi Dumitrescu au avut mariaj care a durat nouă ani, între 1998 şi 2007. După ce divorţul a fost pronunţat de o judecătorie din SUA, Anamaria s-a căsătorit cu fotbalistul Laurenţiu Reghecampf, cu care aceasta mai fusese cuplată şi în 1997, înainte de relaţia cu Tibi.

Anamaria Prodan şi Tibi Dumitrescu au rămas prieteni

După ce au divorțat, cei doi au rămas în relații bune.

„Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce să îi reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori', a declarat Anamaria Prodan despre cel care i-a fost primul soț, în urmă cu ceva timp.

„Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea', a mai spus impresara.

Pentru a afla cum arăta primul soț al Anamariei Prodan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

A slăbit peste 15 kilograme și nu se oprește aici! Anamaria Prodan a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi

Anamaria Prodan Reghecampf revine pe micile ecrane! Va fi prezentatoare la Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete