Cum arată Monica Bârlădeanu fără machiaj și fără filtre?

dieta Monicăi Bârlădeanu

Una dintre cele mai frumoase femei din România a fost surprinsă într-o ipostază inedită pe rețelele de socializare. Aparițiile sale atât pe micul ecran, cât și pe rețelele de socializare sunt ireproșabile și fără defecte.

Vedeta exprimă foarte multă feminitate și este apreciată atât de femei, cât și de bărbați. Aceasta este extrem de încrezătoare și nu se ferește în a-și arăta naturalețea. Frumoasa actriță are un ten perfect, lipsit de defecte, iar trecerea anilor nu a afectat-o absolut deloc.

Se pare că Monica Bârlădeanu a descoperit secretul tinereții și a împărtășit cu fanii săi o fotografie surprinzătoare, în care apare nemachiată și fără alte filtre.

„Simt mereu nevoia să bag un selfie după orice tratament cosmetic.', a scris Monica pe Instagram.

Vedeta are grijă de fizicul său apelând frecvent la tratamente faciale sau corporale. Rezultatele sunt evidente cu fiecare tratament realizat. Tinerele de 20 de ani care visează la un ten perfect îi invidiază frumusețea naturală a actriței.

Monica Bârlădeanu este una dintre puținele femei celebre din România care nu evită să se afișeze fără strop de machiaj, semn că nu îi pasă de cârcotașii din social media. Fanii care o urmăresc au reacționat imediat și aprecierile pozitive s-au ținut lanț.

„Ești frumoasă naturală și tot mai tânără, felicitări pentru curajul de a te afișa fără machiaj, Superbă!!!', sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor săi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro