Channing Tatum și-a schimbat look-ul. Cum arată celebrul actor?

Channing Tatum și-a schimbat look-ul. Cum arată celebrul actor?

Channing Tatum a postat de curând o poză pe rețelele de socializare în care apare complet transformat și există un motiv bine întemeiat.

Actorul, în vârstă de 40 de ani, a postat un selfie alb-negru pe Instagram, prezentându-și noua tunsoare. În descrierea fotografiei el a menționat că tăierea părului după încheierea filmărilor la un film al său a devenit un adevărat ritual. Filmul The Dog reprezintă debutul său regizoral. El împreună cu Reid Carolin și Brett Rodriguez au scris și scenariul acestui film. Filmul se va lansa în luna mai a anului 2021.

„Nimic, dar absolut nimic nu este mai bine decât a încheia cel mai greu rol din viața mea', a scris el. „Apoi să mă rad pe cap și să las personajul să plece a devenit un ritual. Este ca și cum m-aș elibera. Și îmi place să mă simt liber. Sunt pe cale să fiu așa de liber!!! Hahahaha'.

El a continuat: „Am atât de multă dragoste de oferit pentru toți cei care au fost în această perioadă alături de mine. @dogthefilm și trimit toată dragostea mea tuturor celor care au nevoie de iubire'.

Vedeta Magic Mike nu este singurul actor căruia îi place să-și schimbe aspectul atunci când termină un proiect. Bryce Dallas Howard și-a vopsit părul roz pentru a sărbători sfârșitul filmării seriei Jurassic World.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro