Cum arată mama lui Andrei Ștefănescu? Cântărețul a venit alături de ea pentru prima dată într-un platou de televiziune

Andrei Ștefănescu, de la trupa „Alb Negru', a venit pentru prima dată într-un platou de televiziune vine alături de mama sa, Roxana. Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1, pentru a-i pune în dificultate pe Daniel Buzdugan, Rocsana Marcu și Dinu Iancu Sălăjanu, cei trei părinți celebri care își însoțesc copiii în platoul show-ului prezentat de Dan Bittman. 

Andrei și mama sa au povestit o întâmplare din copilăria artistului, iar Daniel Buzdugan, Rocsana Marcu și Dinu Iancu Sălăjanu au fost nevoiți să-i ghicească deznodământul.

Cum arată mama lui Andrei Ștefănescu?

Astfel, doamna Roxana Ștefănescu și-a amintit  de ziua în care fiul ei, Andrei, care ieșise să se joace cu copiii, în fața blocului, a sunat la ușa apartamentului nerăbdător să-i arate șopârla pe care i-o adusese în dar.

„Când am văzut șopârla în borcan, am închis ușa cu yala și m-am lipit cu spatele de ușă. El a rămas pe palier cu borcanul în mână și nu înțelegea ce se întâmplă. Era disperat  să-l primesc în casă, eu nu voiam, pentru că îmi era teamă, așa că l-am trimis să o ducă de unde a luat-o. Am parlamentat așa vreo 20 de minute, până la urmă l-am convins să ducă șopârla înapoi', a spus doamna Ștefănescu.

Dacă cei trei invitați din platou vor ghici ce a făcut Andrei cu mica reptilă, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 14 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii „Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

Pentru a afla cum arată mama lui Andrei Ștefănescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andrei Ștefănescu, mai fericit ca niciodată! A devenit tatăl unui băiețel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete