Andrei Ștefănescu, mai fericit ca niciodată! A devenit tatăl unui băiețel

Andrei Ștefănescu, mai fericit ca niciodată! A devenit tatăl unui băiețel

Andrei Ștefănescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Cântărețul a devenit tătic. Iubita lui, Antonia, a născut sâmbătă seara un băiețel, Ayan Andrei, perfect sănătos. Micuțul a avut la naștere 53 de cm și 3,200 kg.

Cântărețul pe care telespectatorii Antenei 1 îl văd în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent la Te cunosc de undeva!' a făcut câteva declarații despre acest moment frumos din viața lui.

„Eram pe scenă, cu telefonul în mână, când am primit vestea că Antonia a născut. Imediat ce am încheiat concertul am fugit într-un suflet la spital, să-i văd. Sunt foarte fericit și extrem de emoționat. De altfel, îmi tremurau picioarele de emoție când am ajuns. Antonia a născut cu o săptămână mai devreme de data programată, însă totul este în regulă. Au fost și ai mei să-i vadă, urmează să vină și mama Antoniei, din Italia', a spus Andrei Ștefănescu.

Concurentul de la Te cunosc de undeva!' a stabilit deja și cine vor fi nașii micuțului Ayan Andrei.

„Sunt prieteni și oameni pe care îi iubim foarte mult. O pereche de nași este formată din Alle, cel alături de care am început să cânt, și soția lui. Iar a doua pereche este formată din Tibi, prietenul meu bun, și mama lui, care-mi sunt ca o familie', a mai spus Andrei Ștefănescu.

Mihaela Tudor

Citește și:

Iuliana Tudor, aşa cum nu ai mai văzut-o! A făcut senzație aseară, la Semifinală Eurovision 2017

Ștefan Bănică susține două concerte acustice de excepție: Te iubesc, femeie!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete