Cum arată Macaulay Culkin după 30 de ani de la primul film „Singur acasă”?

Macaulay Carson Culkin a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri datorită interpretării personajului Kevin McCallister din filmele Singur Acasă și Singur Acasă 2: Pierdut în New York.

Copilul drăgălaș și simpatic implicat în diferite aventuri a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume. În prezent, actorul are 40 de ani (26 august 1980) arată diferit și a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj de ziua lui arătându-le fanilor cât de repede a trecut timpul.

„Hei, vreți să vă simțiți bătrâni? Am împlinit 40 de ani. Cu plăcere', a scris Macaulay pe Twitter, la 26 august 2020.

Reacțiile celor care își amintesc faimoasele scene din film nu au ezitat să apară.

„Aveam o zi minunată și după am aflat că Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani și îmbătrânesc', a scris pe Twitter Paul O’Sullivan, membrul trupei Greywind.

„Este darul meu pentru întreaga lume: fac oamenii să se simtă bătrâni. Nu mai sunt copil', a mai adăugat Culkin.

Home Alone (1990) – filmstillSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Drogurile l-au transformat

Macaulay Culkin și-a pus viața în pericol după ce mulți ani a consumat droguri. Starul din „Singur acasă' se afla într-o stare groaznică și multor apropiați le-a fost teamă că nu-și va mai reveni niciodată. Cu toate acestea, cu ajutorul bunei sale prietene, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, actorul a reușit să scape de dependența sa și să revină la un stil de viață sănătos.

Deși întreaga lume îl cunoaște pentru interpretarea personajului Kevin, Macaulay a participat în mai multe producții. În comedia „Sex and Breakfast' (2007) a avut un rol principal, în 2015 și 2016 a apărut în „The Jim Gaffigan Show', iar în 2019 a jucat împreună cu iubita lui, Brenda Song, în filmul „Changeland', acesta fiind prima apariție după zece ani. Până în 2019 s-a dedicat muzicii și trupei din care face parte, „Pizza Underground'.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete