Cum arată la 76 de ani Robert Powell, actorul „venerat” ca Iisus din filmul „Iisus din Nazaret”?

Robert Powell are o carieră senzațională de aproximativ 43 de ani. El a jucat rolul lui Iisus și întreaga viață a Mântuitorului este prezentată în filmul „Iisus din Nazaret' așa cum apare descrisă în Noul Testament. Powell arată în mod clar persecuția și stilul de viață al lui Iisus.

După lansarea filmului, imaginea feței sale a devenit virală peste tot și de atunci oamenii îl văd ca pe Iisus. În bisericile și revistele din prezent, el este acolo ca Hristos.

Powell a fost împotriva acestui lucru și le-a spus oamenilor că nu este Dumnezeu și nimeni nu cunoaște fața lui Dumnezeu și nu ar trebui să fie închinat. Miniseria TV din 1977, „Iisus din Nazaret’ este amintită cu drag de oameni din întreaga lume. Nostalgia se datorează în principal interpretării memorabile a lui Robert Powell ca fiu al lui Dumnezeu, care apare pe o mulțime de liste „Top 10 actori ai lui Iisus'.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

După rolul ce l-a consacrat, Robert Powell nu a mai apărut în filme de succes pentru că era perceput de oameni ca fiind Iisus, iar Mântuitorul nu putea fi soț, amant sau altceva.

În prezent, actorul locuiește în vestul Londrei împreună cu soția sa, Babs. Cei doi sunt căsătoriți de 37 de ani și au doi copii și un nepot.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete