Ce frumoasă este fetița Gabrielei Cristea! Micuța a împlinit 1 an

Pe 23 septembrie 2018, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit împlinirea unui an de viață a micuței Bella Victoria Margot. Cei doi au respectat tradiţiile româneşti și i-au rupta acesteia turta, punând-o să aleagă de pe tava cu obiecte. 

Fetița Gabrielei Cristea a avut de ales dintre un microfon, o cremă, bani, un pix, niște creioane de colorat și o oglindă. Micuța a ales de pe tavă pixul, oglinda și banii.

Micuța a avut parte, de asemenea, și de un tort de excepție, cu trei etaje.

Într-o postare pe facebook, Gabriela Cristea a ținut să împărtășească cu fanii ei fericirea pe care o simte de când micuța a apărut în viața ei și a publicat mai multe fotografii cu Bella Victoria Margot: “Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, aşteptată, dorită zi din viaţa mea. În momentul când te-ai lipit de mine, am ştiut că nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trăit până atunci, a fost doar calea ce mă îndrepta către tine. Azi mă uit cu dragoste, bucurie şi speranţă la tine. Îţi mulţumesc pentru toate lecţiile din anul asta, îţi multumesc pentru tot. La mulţi ani, Victoria! La mulți ani, Margotzica noastră iubită!'.

Petrecere dublă: fetița Gabrielei Cristea și tăticul Tavi Clonda și-au aniversat zilele de naștere împreună

Fericitul tătic al Bellei Victoria Margot este născut tot în luna septembrie, pe 15, iar anul acesta a împlinit 39 de ani. Soția lui l-a surprins chiar în ziua în care îi rupea turta micuței, astfel că Tavi a primit propriul tort. Fericit, artistul şi-a pus o dorinţă şi a suflat în lumânări.

De la petrecere n-au lipsit vedetele, printre care Oana Roman, Cristi Brancu şi naşii micuţei, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu.

Gabriela Cristea a rămas însărcinată după multe încercări

Vedeta și-a dorit mult să devină mamă, dar acest lucru nu s-a întâmplat pe cât de repede ar fi vrut. A încercat ani la rând să rămână însărcinată, iar atunci când minunea s-a produs, toată lumea a fost convinsă că a apelat la fertilizarea in vitro. Ei, bine, vedeta a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală, lucru care a surprins-o chiar și pe ea.

Într-un interviu pentru revista Viva, Gabriela Cristea declara: Îmi scriu și pe Facebook, că am făcut fertilizare, când colo eu am rămas însărcinată pe cale naturală, după ce am făcut tratamente și fertilizare, dar nu au dat rezultate. Și mai sunt cazuri. Mai știu femei care se chinuie și reușesc, până la urmă, să rămâne gravide în mod natural. Și Sanda Ladoși este una dintre ele, care a făcut doi copii, nu unul. M-am chinuit ani la rând, dar se pare că ăsta a fost momentul în care Dumnezeu a vrut să fac un copil și poate că este mai bine așa'.

Citește și Gabriela Cristea a vorbit despre „dieta minune' pe care o urmează: „Aș vrea să punem capăt acestui mit'

Sursa foto: pagina de facebook a Gabrelei Cristea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete