Cum arată fetița Laurei Cosoi? Este prima oară când vedeta îi fotografiază chipul!

Laura Cosoi este o mămică fericită și împlinită, iar de când a venit pe lume fetița ei, vedeta îi dedică micuței tot timpul. Dacă până acum a fotografiat-o pe Rita astfel încât să nu îi dezvăluie chipul, vedeta a decis să facă acest lucru la 3 luni de la venirea pe lume a fetiței.

Cum arată fetița Laurei Cosoi?

Fetița Laurei Cosoi împlinește astăzi 3 luni, iar pentru a sublinia importanța momentului, vedeta a postat în mediul online o fotografie cu chipul micuței. Rita a moștenit ochii mamei ei și trăsăturile tatălui, după cum au observat cei care o urmăresc pe vedetă pe contul acesteia de socializare.

Pe blogul personal, Laura Cosoi a postat și un mesaj emoționant: ” Azi Rita împlinește 3 luni! Suntem tare fericiți și împliniți. Îți mulțumim Rita că ești bună și răbdătoare cu noi! La mulți ani, pui de om! Mama și tata.”, a scris Laura Cosoi pe blog.

În timp ce alte vedete așteaptă destul de mult timp până să își expună public copiii, Laura Cosoi a făcut acest lucru la 3 luni de la venirea Ritei pe lume, imediat după creștinarea acesteia. Iubitoare de tradiții, Laura Cosoi și-a dorit ca botezul fetiței să fie unul cu totul special. Vedeta a ales ca locație zona Maramureșului și a pus accent pe elementele tradiționale, iar petrecerea a fost una specială.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată fetița Laurei Cosoi.

Foto: facebook

Citește și:

Lucrurile care nu lipsesc niciodată din mașinile membrilor Casei Regale Britanice

Motivul pentru care Prințesa Margaret a primit o educație inferioară celei primite de Regina Elisabeta a II-a, sora ei

Meghan Markle este însărcinată? Detaliul care a pus pe toată lumea pe gânduri!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete