Cum arăta Daria Jane, vloggeriţa transgender, înainte de a începe transformarea în femeie. A participat la „Românii au Talent” când era băiat

Daria Jane, vloggeriţa transgender, va urca în această seară pe scena de la „Stand-Up Revolution'. Puțini știu povestea acesteia și cum arăta înainte de a începe transformarea în femeie.

Cristi Popesco va deschide cel mai nou episod Stand-Up Revolution, vineri seară, de la 22:30, la Antena 1, cu o mulțime de glume atât de inspirate, încât jurații și spectatorii au râs în hohote. Tot în episodul din această seară, Vlad Craioveanu, Marian Drăgulescu şi Daria Jane au acceptat provocarea de a intra în competiția de stand-up de la Antena 1. Cum s-au descurcat aceștia, ce voturi au primit de la Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, însă, și cum s-au descurcat ceilalți concurenți, telespectatorii pot afla vineri seară, de la 22:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cristi Popesco şi-a început prestaţia cu glume inspirate din venirea pe lume a fiului său:  „Am făcut copilul ăsta, pentru că sunt presiuni să faci copii. Societatea te apasă, neamurile, în special: mătușile. (…). Eu nu prea cred în teorii de conspirație, dar în asta cred! Cred că bogații lumii vor să fie și mai bogați și au nevoie să suprapopuleze planeta. Și, ce fac?! Le plătesc pe mătuși să pună presiune pe noi să facem copii. C-aveți mătuși la țară, cu toții avem… Au job, au serviciu? N-au. Au bani? Au! De unde? Bill Gates, e foarte clar!, a spus comediantul stârnind râsul în platoul de filmare Stand-Up Revolution. După momentul său, Teo a declarat: „Cristi Popesco, pentru mine, este un artist care face ceva ce eu n-aș putea să fac niciodată, dar îmi place de mor! E un stil de muzică diferit de al meu, dar pe care îl ascult cu cea mai mare plăcere.

Printre concurenții show-ului de stand-up se numără şi Vlad Craioveanu, care a pregătit câteva poante inspirate din viața lui și le-a făcut un mini-roast juraților Stand-Up Revolution. „Am lucrat mulți ani în radio, m-am obișnuit să vorbesc mult și singur – văd că și Costel știe. Diferența e că, la mine a fost carieră, la el, căsnicie, a glumit celebrul realizator în timp ce toată lumea a izbucnit în râs. 

Principiul ales de Vlad Craioveanu a fost adoptat și de Marian Drăgulescu, care şi-a concentrat momentul atât pe cariera lui, cât şi pe lumea comedianţilor. „E frumos aici, că, atunci când râde lumea, înseamnă că a fost bine. La gimnastică, dacă râde lumea, e nasol. Sportul mi-a adus și foarte multe satisfacții, pe care n-are rost să le enumăr, pentru că n-are rost să vă mint. Cu toate astea, dacă n-ar fi fost sportul, n-aș mai fi văzut lumea, n-aș mai fi devenit celebru și nici n-aș mai fi trăit decent din apariția la diferite emisiuni TV. Glumesc! Îndemn pe toată lumea să facă sport: fie de performanță, fie de întreținere, a spus multiplul campion european şi mondial la gimnastică. 

daria-jane-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

La audiţii a venit şi Daria Jane, vloggeriţa transgender, care a urcat pe scenă cu glume despre propriile experiențe. Momentul ei, dar şi prestaţiile celorlalţi concurenţi ai ediţiei vor putea fi urmărite vineri, de la 22:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ajuns la vârsta de 18 ani, Darius Bulzan și-a schimbat sexul și a devenit Daria Jane. Sub acest nume a devenit foarte cunoscut pe internet mai ales datorită unor vlogguri de fashion sau în care abordează subiecte sociale sensibile, precum căsătoriile între persoane de același sex. Înainte de a începe transformarea, ea participat la „Românii au Talent'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete