Câte kilograme are Andreea Bălan? Cântăreața a spus ce eforturi face pentru silueta ei: „De 20 de ani am aceeași greutate”

La 38 de ani, Andreea Bălan se mândrește cu o siluetă de adolescentă. Cântăreața are, de obicei, 49 de kilograme, aceeași greutate pe care o avea și la 20 de ani. Într-un interviu pentru Click, ea a spus ce nu mai mănâncă pentru a se menține. Totodată, ea zilnic face mișcare.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate.

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport trebuie să faci. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte cu Petrișor și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu', a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan are aceeași greutate de mulți ani de zileSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cântăreața are un program foarte încărcat, dar mereu își face timp și pentru fetițele ei. Recunoaște că mereu se bazează pe ajutorul mamei. „Mama are trei fete, mama are grijă de casă, mama are grijă ce mâncăm, mama are grijă de tot. Fără ea nu aș putea să am cariera pe care o am acum și să am continuitate și să fac ceea ce fac.

Este nevoie de un stâlp în casă și mama este stâlpul nostru și ea are grijă de casă… practic și de cumpărături și de absolut tot. Eu nu aș putea să vin la emisiuni, să plec, să mă întorc dacă nu era ea. Mama a știut tot timpul ce am avut pe suflet și ce m-a durut. Este foarte bine să fii prietenă cu mama sau cu unul dintre părinți.', a declarat Andreea Bălan, care și-a și lăudat copiii.

„Fetițele sunt foarte bine, nu le lipsește absolut nimic și sunt fericite….sunt doi copii fericiți. Sunt la Școala de Muzică George Enescu', la grădiniță și grupa zero Ella, așa că vor urma cel mai probabil o carieră în muzică. O să le susțin dacă își doresc acest lucru. Abia aștept să fie mai mari să și cântăm împreună.', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete