Cum arată bucătăria „virală” a Ioanei Grama. Are uși glisante și poate fi ascunsă: „Prețul diferă în funcție de mărime, materiale și complexitate”

Ioana Grama este creator de conținut în mediul online. Are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, acoo unde își desfășoară activitatea. Recent, ea a atras atenția cu bucătăria ei, care a devenit virală pe Instagram și TikTok.

Anul trecut, Ioana Grama și Ayana, fiica ei, s-au mutat într-un apartament mai mare la Cluj. Vedeta a prezentat pas cu pas mutarea, însă cu bucătăria ei a făcut furori. A prezentat-o prima oară în august 2023, însă acum a revenit cu un clip video în care a arătat piesa de mobilier în detaliu.

Întreaga bucătărie se transformă într-un dulap. „Bine ați venit la mine în bucătărie! M-am gândit să fac un video în exclusivitate despre bucătăria asta minunată, care merită toate laudele, de fiecare dată primesc întrebări. Să începem cu design-ul, care a fost gândit de Ada, prietena mea.

Ea s-a gândit al faptul că sunt creator de conținut și a vrut să am mai mult decât o simplă bucătărie. Așadar,a gândit aceste uși glisante cu care mă pot juca, pot ascunde bucătăria, le pot lăsa întredeschise sau pe care le pot ascunde', a zis ea.

Și a continuat: „Materialele pe care le-am folosit pentru această bucătărie superbă sunt ceramica și furnirul natural pe care noi l-am vrut riflat și îmi place la nebunie faptul că culorile diferă în funcție de bucata de lemn. (…)

Vreau să vă arăt și cum e compartimentat. Aici am frigiderul, pe care nu o să îl deschid pentru că nu se știe ce am înăuntru, și am vrut musai să am separat congelatorul, deși nu sunt genul care să își pună multe în congelator, iată că acum l-am umplut.

Aici am cuptorul încorporat, aici am clasicul dulap de sub chiuvetă cu gunoiul, aici am trei sertare, apoi plita cu hotă, mașina de spălat vase, iar ultimele trei dulapuri le-am salvat pentru veselă, apoi am oalele, tigăile, ca o gospodină adevărată ce sunt, iar ultimul e dulapul cu sertare. (…) Nu e o mobilă mare, dar e o mobilă foarte încăpătoare'. '

bucataria-ioanei-grama-17SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 16)

Ioana Grama a vorbit despre prețul bucătăriei

Văzând cât de de frumoasă și utilă e bucătăria ei, fanii au reacționat, au întrebat cât costă pentru a-și face și ei o idee. Ea nu a zis un preț, i-a îndemnat pe urmăritori să meargă la firmea unde ea a comandat-o. „Fiind mobilier la comandă, prețul diferă în funcție de mărime, materiale și complexitate. Nu este o mobilă ieftină, însă dacă vrei să știi prețurile, le poți scrie celor de la linia să îți facă o oferta pt spațiul și dorințele proprii.

Eu am ales finisaje și sisteme premium și nu aș vrea să va faceți o idee greșită despre preț. Mai mult, întotdeauna mobilierul customizat va fi mai scump decât mobilierul de serie ceea ce este și normal', a mai zis ea pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete