Ipostaze inedite cu actorii din serialul turcesc “În numele fericirii”

actorii din serialul turcesc În numele fericirii

“În numele fericirii” este unul dintre cele mai de succes seriale turcești ale momentului. Serialul prezintă povestea de viață a unei femei care face imposibilul pentru a-și îndeplini visurile. 

Actorii din serialul turcesc “În numele fericirii” sunt printre cel mai bine cotați la ora actuală în Turcia. În rolurile principale îi întâlnim pe Ahmet Mumtaz Taylan (Bayram), Birkan Sokullu (Kerim), Burcu Biricik (Hulya), Ecem Ozkaya (Melek) și Tayanç Ayaydin (Hüseyin).

Acțiunea serialului “În numele fericirii”

Bayram și prietenul lui, Salih, au aranjat, cu mulți ani în urmă, căsătoria copiilor lor, Melek și Kerim. La mulți ani distanță, Kerim devine masterand în domeniul mediului și decide să profeseze în Germania. Nu de aceeași părere este și tatăl său care, mai presus de toate, vrea să-și țină promisiunea față de prietenul său din tinerețe și să-și căsătorească fiul cu fiica acestuia, motiv pentru care bătrânul Bayram îi cere fiului său să se întoarcă în Istanbul.

Căsătoria dintre Kerim și Melek este pe punctul de a avea loc, în cele din urmă, conform planurilor părinților. Dar Hulya, sora lui Melek, nutrea sentimente profunde pentru viitorul său cumnat încă din copilărie. Prin urmare, face tot ce-i stă în putință pentru a fi împreună cu cel pe care-l iubește.

Ea nu se dă în lături de la a-și discredita sora și de a-i crea imaginea unei femei lipsite de onoare, astfel încât toată lumea începe să aibă dubii referitor la castitatea lui Melek. Consecința acestei manevre a Hulyei este faptul că tatăl lui Kerim îl obligă pe acesta s-o ia în căsătorie pe Hulya, în ciuda faptului că tânărul nu nutrește niciun sentiment de dragoste pentru aceasta.

După căsătorie, Kerim se reîntoarce în Germania, dar fără soția lui. Hulya însă nu se lasă așa ușor, și pleacă după soțul ei, dându-i viața peste cap. Cum va reacționa Kerim atunci când va afla toate lucrurile rele pe care Hulya le-a făcut pentru a opri căsătoria dintre el și sora ei, puteți afla urmărind unul dintre cel mai bine cotate seriale turcești.

În galeria foto de mai sus, câteva fotografii în ipostaze inedite cu actorii din serialul turcesc “În numele fericirii”. Pe unii aproape că nu-i recunoști.

Sursa foto: paginile de facebook și instagram ale actorilor

Citește și

Cum arată astăzi actorii din „Caracatița', serialul care i-a ținut cu sufletul la gură pe români

Cum arată azi actorii din serialul „Salvați de clopoțel'

Total schimbată! Cum arată azi celebra actriță care a interpretat-o pe Sultana Hürrem, în „Suleyman Magnificul'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete