Cum arată astăzi Mr. Bean? Cât de mult s-a schimbat Rowan Atkinson, actorul care a dat viață personajului!

Serialul care îl are ca protagonist pe Mr. Bean a provocat adevărate crize de râs și chiar dacă au trecut aproape 30 de ani de la momentul difuzării primului episod, acesta se bucură în continuare de succes de fiecare dată când este difuzat la tv. Rowan Atkinson, actorul care a dat viață personajului, a ajuns să fie identificat cu acesta. Iată cum arată astăzi celebrul Mr. Bean. 

Deși de-a lungul carierei Rowan Atkinson a jucat în mai multe filme și seriale de televiziune, rolul care l-a făcut celebru și care i-a marcat întreaga activitate artistică este cel al lui Mr. Bean. Serialul cu același nume a avut un succes răsunător, fiind difuzat în peste 200 de țări și răsplătit cu nenumărate premii.

Cum arată astăzi Mr. Bean?

Mr. Bean este un personaj care pune foarte mult accentul pe gestică, mimică și care stârnește hohote de râs prin felul bizar în care reacționează în situații de viață serioase. Celebrul Rowan Atkinson își descria personajul ca fiind “un copil în corpul unui adult”.

Rowan Atkinson, actorul care a dat viață personajului Mr. Bean, este considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie din toate timpurile. Acesta a fost ales de The Observer unul dintre cei mai amuzanți 50 de actori de comedie din Marea Britanie.

Actorul are la bază studii de inginerie electrică, este pasionat de automobile, iar la 64 de ani, acestea are o înfățișare complet diferită de cea a celebrului Mr. Bean. Evident, timpul și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic, părul grizonat și ridurile fiind doar câteva din semnele îmbătrânirii.

Deși este un actor foarte apreciat, Rowan Atkinson a anunțat la începutul acestui an că renunță la actorie pentru o perioadă, îndreptându-și toată atenția către fiica sa cea mică, Isla. Actorul este tatăl a trei copii, primii doi din căsătoria cu Sunetra Sastry.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată astăzi Mr. Bean.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Jennifer Aniston, obligată să slăbească 14 kg pentru a obține rolul lui Rachel din serialul „Friends'

Nico, la spital din cauza unei diete celebre: Am slăbit 6 kilograme în 7 zile'

A înșelat-o de două ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvăluie ce a fost obligată să facă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete