Cum arată astăzi Arsenium, fostul component al trupei O-Zone?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Numele său real este Arsenie Todiraș, însă toată lumea îl cunoaște ca Arsenium, acesta fiind numele de scenă pe care a ales să îl folosească. Cum arată astăzi Arsenium, fostul component al trupei O-Zone? Este complet schimbat!

Arsenium a devenit celebru în perioada în care făcea parte din trupa O-Zone, formație care a reușit să depășească granițele țării și să se bucure de popularitate la nivel mondial. Melodiile interpretate de cei trei băieți pot fi ascultate și în prezent în diferite locuri din lume, cu toate că trupa s-a destrămat în anul 2005, cei trei componenți alegând să urmeze cariere solo.

Cum arată astăzi Arsenium, fostul component al trupei O-Zone?

Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș au format trupa O-Zone, melodiile lor ocupând primul loc atât în topurile muzicale românești, cât și în cele moldovenești și internaționale. Piese ca “Dragostea din tei” sau “De ce plâng chitarele?” au rămas în memoria tuturor, fiind fredonate chiar și la nivel internațional. Chiar dacă au făcut istorie și aveau fani și concerte în toată lumea, cei trei au decis în 2005 să pună capăt proiectului muzical, dezvoltându-și cariere solo, dar care nu s-au mai bucurat de același succes.

După separarea de O-Zone, Arsenium nu a renunțat la muzică, ci a continuat să își construiască o carieră în acest domeniu, în 2006 lansându-și primul album solo. Astăzi, cântărețul din Republica Moldova are 36 de ani, iar dacă din punct de vedere profesional a decis să urmeze în continuare același drum, din punct de vedere fizic, artistul este complet schimbat. Tânărul cu părul vopsit pe jumătate blond s-a transformat într-un bărbat cu un look mult mai matur, semn că anii care au trecut și-au pus amprenta asupra sa. Nu doar felul în care arată s-a schimbat, ci și stilul vestimentar al cântărețului a suferit modificări

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată astăzi Arsenium, fostul component al trupei O-Zone.

Foto: facebook

Citește și:

Florin Călinescu a renunțat la colaborarea cu Pro TV. Care este motivul?

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Unde a locuit Kate Middleton înainte de a se căsători cu Prințul William?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete