Cum arată apartamentul în care locuiesc cu chirie Vlad Gherman și Oana Moșneagu. L-au aranjat pe placul lor

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună la doar câteva luni de relație. Îndrăgostiții locuiesc cu chirie într-un apartament din București. Recent au amenajat locuința pe placul lor, au cumpărat piese noi de mobilier, au redecorat.

Vlad Gherman, care a avut o relație cu Cristina Ciobănașu, e îndrăgostit de Oana Moșneagu. Înainte de a începe o relație cu ea, el locuia cu chirie într-un apartament de două camere. Și ea stătea tot cu chirie, așa că au decis să nu mai locuiască separat, ea mutându-se la el.

Așadar, Vlad Gherman și Oana Moșneagu împart acum același apartament. În luna martie s-au mutat împreună, dar au făcut și modificări în locuință. Au cumpărat un dulap încăpător pentru lucrurile ei și au făcut mai multe schimbări, chiar și în dormitor.

Apartamentul închiriat are două camere, o sufragerie spațioasă în care au o canapea, comoda televizorului, o bibliotecă și un dulap mare. Lângă, e dormitorul unde au un pat matrimonial, o comodă, dar și noptiere. Locuința are și o bucătărie spațioasă și o baie. Într-un vlog pe Youtube, tinerii și-au prezentat apartamentul, mândri de schimbările pe care le-au făcut.

Când au ajuns în dormitor, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au sărutat.

apartament-vlad-gherman-si-oana-mosneagu-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

De la prieteni au ajuns iubiți

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi dintre actorii serialului „Adela', de la Antena 1. Înainte de a deveni un cuplu, au fost prieteni buni, iar unul dintre lucrurile care i-a apropiat pe cei doi a fost și simțul umorului.

Într-o înregistrare de pe canalul de Youtube al lui Vlad Gherman cei doi au făcut publică povestea lor de iubire și și-au anunțat și planurile de a se muta împreună, ceea ce s-a și întâmplat între timp.

„Noi negam varianta asta pentru că relația de prietenie care se construise era destul de importantă și eu mă gândeam și la faptul că dacă încercăm ceva și nu ne-ar ieși, nu are rost să-l pierd ca prieten. Eram conștientă că venim amândoi după relații destul de lungi și după niște despărțiri care ne-au impactat destul de tare și mă gândeam că șansa de reușită a următoarei relații ar fi fost destul de mică, a povestit Oana Moșneagu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete