Cum arată Andra când avea doar 14 ani? Fotografii de colecție de la debutul cântăreței

Cum arată Andra când avea doar 14 ani? Fotografii de colecție de la debutul cântăreței

Astăzi are 34 de ani și este o artistă valoroasă, cu o carieră înfloritoare. Vorbim despre Andra, una dintre cele mai apreciate voci de la noi. Nu doar că se bucură de mult succes, dar și în viața personală îi merge bine, pentru că are o familie frumoasă.

Andra s-a lansat pe piața muzicală românească în urmă cu aproape 20 ani și probabil că pe atunci nici nu se aștepta să aibă aibă succesul de astăzi. Mulți nu știu cum arăta când a debutat, pentru că astăzi parcă este cu totul altă persoană, față de cum era la vârsta de 14 ani.

Cum arată Andra când avea doar 14 ani?

De câțiva ani, Andra lucrează cu Dana Budeanu pentru stilul vestimentar, iar în ultimul timp aparițiile ei publice au devenit tot mai spectaculoase. Stilul pe care îl are astăzi inspiră mulți oameni, iar piele ei adună pe zi ce trece tot mai mulți fani.

Când s-a lansat în muzică, Andra avea părul foarte lung și roșcat, purta o cărare pe mijloc. În primul ei videoclip pentru piesa „În noapte mă trezesc', artista apare cu foarte puțin machiaj. Este vizibil însă că Andra părea a fi mult mai matură și nimeni nu se gândea că avea doar 14 ani.

Pentru a vedea cum arăta Andra la doar 14 ani, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi Youtube, protv.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Andra, imaginea care face cât o mie de cuvinte: „Pentru asta sunt foarte recunoscătoare!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete