Cum arăta Irina Loghin în tinerețe: ce schimbare!

Irina Loghin a împlinit pe 19 februarie impresionanta vârstă de 84 de ani. De-a lungul anilor, a fost pe rând, solistă a ansamblurilor „Ciocârlia', „Barbu Lăutaru' și „Ciprian Porumbescu'. Confesiunile și amintirile sale sunt impresionante și oferă adevărate lecții de viață generațiilor tinere.

Iată cum arăta frumoasa interpretă de muzică populară în urmă cu foarte mulți ani:

167345616_1486216924916899_2645186849465188998_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

La 84 de ani, Irina Loghin, Regina muzicii populare, are o tolbă plină de amintiri

Irina Loghin pare să fi descoperit secretul longevității. A fost una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară din țara noastră și este căsătorită de peste patru decenii cu același bărbat, “primul și ultimul” așa cum a mărturisit artista, fostul luptător, Ion Cernea, laureat cu argint la Roma 1960 și cu bronz la Tokio 1964.

“Fiecare om este cum simte, cum îl țin puterile, nu știu dacă am descoperit eu secretul longevității. Trebuie să fiu tare, să nu cad în melancolie. Eu sunt o persoană care se bucură când poate ajuta pe cineva, e important să știi că poți ajuta pe cineva, că ești acolo pentru acel om. Așa ceva nu se spune, dar nu există mai mare satisfacție decât aceea de a ajuta un om, chiar și cu o vorbă, cu un gând bun', a mai povestit ea.

Astăzi, Irina Loghin este bunică și apare din ce în ce mai rar în presă și la TV. Povestea ei de viață ar putea fi subiectul unei interesante incrsiuni în trecut.

“Cea mai veche amintire din copilărie o am din timpul bombardamentelor. Într-o rîpă era o tranşee. Ne ascundeam cu toţii, acolo. Toţi din cătunul nostru. Ca să ajungem acolo, oamenii făcuseră un fel de trepte, dar se ajungea foarte greu. Aveam doar cîţiva anişori atunci. Tata ne-a trezit într-o noapte la ora trei, să ne ducă acolo. Nu era plecat încă la război. Din cauza bombardamentului, a panicii, am început să plîng, să ţip. Tata mă ruga, mă implora să tac. Atunci mi-a dat prima palmă: «Vrei să ne audă duşmanul?!» mi-a zis el. După aceea a devenit blînd, m-a strîns în braţe, liniştindu-mă. Am aşteptat pînă s-a limpezit cerul iar avioanele au plecat. Alte amintiri le am de la întoarcerea tatălui din război, cînd voiau ruşii să-l ia prizonier şi el se ascundea sub o piatră, iar noi îi duceam de mîncare…”

Dana Budeanu, reacție după ce Rareș Prisacariu a fost criticat că a câștigat „Românii au talent': „Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete