Cum arată acum Olga Verbițchi, câștigătoarea sezonului 6 X Factor?

În vara anului 2016, Olga Verbițchi, atunci în vârstă de doar 15 ani, pășea timidă pe scena preselecțiilor X Factor, susținută de părinții și de sora ei mai mică, Ilinca (9 ani).

Artista mai are o soră, Victoria (17 ani), care, din cauza unei supradoze de medicamente prescrise de medici, nu a putut vorbi niciodată.

Cum arată acum Olga Verbițchi, câștigătoarea sezonului 6 X Factor?

Olga este câștigătoarea sezonului 6 X Factor România. „Viața mea după X Factor România s-a schimbat extrem de mult. A devenit mult mai interesantă.

Am cunoscut multe persoane și am înțeles câtă lume din jur mă susține. Este concursul care m-a marcat.

Îi mulțumesc lui Carla’s Dreams, care m-a ajutat foarte mult și care m-a susținut. Îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o!”, declara Olga, în urmă cu trei ani, pentru Aquarelle.

De la începutul lunii iunie a anului acesta, Olga a renunțat la șuvițele șatene pentru o nuanță de roșu aprins. Imagini cu solista în GALERIA FOTO de mai sus!

În 2017, Olga a lansat Prietena ta, primul single din carieră, piesă care a avut multe reacții pozitive în mediul online.

A urmat single-ul Pagini albe, primul featuring al artistei, alături de Kio. La începutul anului trecut a colaborat cu DJ Sava pentru Coco Bongo, o piesă de vară cu videoclipul filmat în Cancun.

La scurt timp după, Olga a câștigat premiul Vocea Internațională în cadrul Sanremo Music Awards. Cel mai recent, Olga a lansat melodia De ce mă minți și, alături de Criss Blaziny, piesa Zodiac.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arată acum actrița Cătălina Mustață? Locuiește alături de soțul ei în Texas

El a fost primul iubit al Mirelei Vaida! A făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

Simona Halep, marcată de acest eșec din cariera ei: „Mă trezeam și noaptea din somn plângând”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete