Cum a slăbit Oana Radu peste 50 de kilograme?

Oana Radu a slăbit peste 50 de kilograme. Cum a reușit, te-ai întreba, nu-i așa? Prefer ca în primă fază să-ți spun: de ce?

De ce a ajuns Oana Radu să cântărească peste 120 de kilograme și nu o singură dată?

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa.

Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc, explica Oana Radu pe blogul ei la final de 2019.

Cum a slăbit Oana Radu peste 50 de kilograme?

Revenind acum la subiectul nostru, hai să vedem ce a făcut artista să ardă rapid kilogramele în plus. „Eu sunt dependentă de mâncare, e ca un drog, acum am învățat să o țin în frâu. Orice fel de mâncare. M-am schimbat cu totul, din septembrie, nu mă mai gândesc la mâncare. Am învățat foarte multe de pe 13 septembrie (N.Red: Ziua în care murit iubitul ei). Am avut stări de anxietate.

Sunt un om destul de anxios. Dacă rămâneam în starea pe care am avut-o, nu știu ce se alegea de mine. Nu pot să înțeleg de ce mi s-a întâmplat mie asta, dar sunt sigură că Dumnezeu a pregătit ceva foarte bun pentru mine. M-a ajutat foarte mult familia să-mi revin. Am fost la un psiholog, dar m-a băgat mai mult în ceață. Eu am găsit puterea în mine. Mi-a fost atât de greu și am fost atât de singură, chiar nu mai găseam vreo ieșire din situația în care eram'. Ca să slăbească, Oana Radu s-a echilibrat, a ales să meargă la psiholog și a făcut pace cu ea.

În trecut, pe de altă parte, artista alegea metode mult mai drastice de slăbit. Să ne amintim ce povestea acum câțiva ani, după primele 60 de kilograme date jos. „Am avut 121 de kg și cel mai puțin 59,8 kg. Am slăbit relativ rapid, clar nesănătos, dar Dumnezeu m-a ajutat și analizele mele arată foarte bine, cel puțin momentan. Am ales Dieta Dukan, fiindcă tot auzisem că dă rezultate rapide, și fiindcă toate celelalte 1843583749364937853 de diete pe care le ținusem eșuaseră, sau, poate eu eșuam…

Eu trebuie să îi mulțumesc mamei mele, care m-a ajutat cu rețetele, deși la început i s-a părut amuzant că încep o nouă dietă! A fost sigură că nu o voi duce la capăt, de fapt toți oameni din jurul meu au crezut că voi călca strâmb din nou, dar le-am arătat eu cine sunt! Hahahaha .. Am luat suplimente de slăbit, care nu fac decât să accelereze arderile. Sunt foarte multe din acestea pe piață'.

REȚETA SUPREMĂ DE SLĂBIT: celebra dietă cu supă de varză

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete