Celebrități aniversate azi, 4 mai


Pe lista celebrităților aniversate azi, 4 mai, se află politicianul român Anghel Iordănescu (69 de ani), actorul Richard Jenkins (72 de ani) și actrița Ashley Rickards (27 de ani).

Celebrități aniversate azi, 4 mai

Anghel Iordănescu este un jucător de fotbal retras din activitate, antrenor de fotbal și om politic din România.

A fost selecționer al echipei naționale de fotbal a României, având trei mandate la conducerea acesteia.

Richard Jenkins este un actor american al cărui debut în actorie are loc pe scena teatrului, fiind distribuit în primul său film în anul 1974.

Deși are o carieră stabilă în roluri secundare, abia în anii 2000 obține primul său rol major, acela al patriarhului Nathaniel Fisher în drama HBO Six Feet Under (2001–2005).

Este de asemenea recunoscut pentru rolurile sale din filmele Burn After Reading (2008), Step Brothers (2008), Let Me In (2010), Jack Reacher (2012) și The Cabin in the Woods (2012).

Richard a fost nominalizat pentru un premiu Oscar în categoria cel mai bun actor pentru rolul din drama The Visitor (2007).

Șapte ani mai târziu, actorul obține premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun actor în rol principal datorită rolului său din serialul de dramă Olive Kitteridge (2014).

Pentru performanța sa din filmul fantasy The Shape of Water (2017), Jenkins a fost nominalizat la premiile Oscar, Globurile de Aur și premiile SAG.

Ashley Rickards este o actriță din Statele Unite ale Americii, cunoscută mai ales datorită interpretării protagonistei Jenna Hamilton din comedia dramatică MTV Awkward (2011 – 2016), dar și pentru rolul Samanthei Walker din drama adolescentină One Tree Hill (2006–2012), produsă de CW.

În anul 2011, Ashely este de asemenea distribuită în drama independentă Fly Away, în rolul lui Mandy, o tânără diagnosticată cu o formă gravă de autism.

Restul celebrităților aniversate azi le găsiți în videoclipul de mai sus!

Citește și:

Dana Rogoz, despre izolarea cu fiul ei: „Vlad este tot mai călare pe noi, la propriu și la figurat”

Ce despărțire i s-a părut Andreei Bălan mai dificilă? Cea de Keo sau cea de actorul George Burcea?

Adela Popescu, despre timpul în doi cu Radu Vâlcan: „Mâncăm înghețată și bem un pahar de vin”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete