Cum a slăbit Minodora 30 de kilograme: „Apă plată! Acesta este singurul aliment pe care-l recomand, atunci când ții o cură de slăbire”

Minodora a trecut prin schimbări fizice radicale de-a lungul timpului. A suferit o operație de micșorare a stomacului, a slăbit, s-a îngrășat iar, însă acum a reușit să dea jos peste 30 de kilograme și își dorește neapărat să se mențină.

Moartea mamei în septembrie 2022 a afectat-o mult pe Minodora, care s-a îngrășat. Ulterior, cântăreața și-a dat seama și a luat decizia de a slăbi rapid. În câteva luni a dat jos 30 de kilograme. „Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme.

Atunci am decis că e cazul să schimb foaia și în aceste luni de iarnă am slăbit constant, ajungând azi la 68 de kilograme, o greutate cu care mă împac foarte bine. E drept, că am dus și o luptă cu propria mea minte și cu dorințele personale, dar, în cele din urmă, am reușit', a declarat ea, pentru Playtech Știri.

Totodată, ea a spus și care sunt cei mai importanți pași pentru o dietă de slăbire. „Apă plată! Acesta este singurul aliment pe care-l recomand, atunci când ții o cură de slăbire. Doar apa nu te îngrașă! Altceva nu există, nu te ajută!', a zis ea.

Și a continuat: „Trebuie să renunți la mâncare, dar și la gestica unui mâncăcios, a unui gurmand. Adică nu mai iei din farfurii nici măcar o bombonică sau o sărățică, fiindcă, vezi Doamne, îți face cu ochiul! Că ți-e poftă, că ți-e foame, nu mai iei! Gestul în sine de a pune mâna și de a mânca trebuie cenzurat'.

minodora-a-slabit-30-de-kilograme-7SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Totodată, cântăreața mai are un truc. „Eu folosesc tot felul de suplimente, care taie pofta de mâncare, pur și simplu. E vorba despre un supliment cu gust de lămâie, care în cazul meu a funcționat foarte bine', a mai spus vedeta, care e mulțumită de cum arată acum, mai ales că poartă și o mărime mai mică la haine.

„Cu 59 de kilograme nu m-am împăcat, așa că mi-am fixat o nouă bornă, cea de 65. Așa că am ajuns la 68, prag cu care mă împac, fiindcă la o adică e ușor să mai dau jos două, trei kilograme. Nu vă spun că mi-am schimbat, vrând-nevrând, și garderoba, fiindcă atunci când ai un anume număr de kilograme, nu te mai încap decât anumite haine. Acum, am renunțat la cele cu mărimi mari, XL, în special, și sunt bucuroasă că am reușit să fac asta!', a încheiat Minodora.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete