Cum a slăbit Andreea Marin 16 kilograme fără să renunțe la prăjituri: „Am început cu analizele”

Andreea Marin le-a dezvăluit fanilor săi cum a reușit să slăbească 16 kilograme, dar să mănânce orice își dorește și să nu renunțe la prăjituri. Vedeta are acum aproape aceeași greutate ca-n liceu.

Andreea Marin și-a uimit fanii prin transformarea sa colosală, reușind să slăbească nu mai puțin de 16 kilograme. Secretul acestei transformări spectaculoase stă în schimbările aduse stilului de viață, care au vizat atât aspecte ale alimentației, cât și adoptarea unui program regulat de exerciții fizice.

„În viață, ne apropiem de niște simptome pe care nu le-am simțit înainte și ne putem simți descurajate în propria viață, să nu înțelegem de ce nu mai e bine. Per ansamblu se întâmplă niște lucruri în corpul nostru și ele ne afectează și starea mentală', a declarat Andreea Marin la Antena Stars, relatează spynews.ro.

În ultima perioadă, Andreea Marin a trecut printr-o serie de simptome care au afectat starea sa fizică și mentală. Cu determinare și curaj, vedeta a decis să abordeze aceste probleme printr-un tratament medical adecvat, dar și printr-o schimbare în stilul de viață. Unul dintre pilonii principali ai acestei transformări a fost schimbarea obiceiurilor alimentare. Andreea a adoptat o alimentație sănătoasă și echilibrată, eliminând excesele și concentrându-se pe ingrediente naturale. Vedeta a mărturisit că s-a axat pe consumul moderat de dulciuri, rezervându-le doar pentru ocazii speciale.

„Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos. Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită', a adăugat Andreea Marin.

andreea-marin-si-fiica-violeta-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Alături de ajustările în alimentație, Andreea Marin a integrat în rutina sa zilnică un program de exerciții fizice regulate. Aceste activități au devenit un element esențial pentru bunăstarea fizică și mentală a vedetei. Un alt aspect notabil al schimbărilor a fost adoptarea obiceiului de a consuma un singur fel de mâncare la o masă, contribuind astfel la o digestie mai ușoară și la menținerea unei stări energetice optime pe parcursul întregii zile.

„Nu e vorba doar de kilograme. Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat. Am înțeles cum funcționează corpul meu la această vârstă, că e diferit de acum 10 sau 20 de ani. Arderile sunt altele, procesele chimice din corpul nostru se modifică odată cu apropierea de această vârstă și e nevoie de o suplimentare. Ai nevoie de o hrană de un anumit fel care să echilibreze situația, sportul contează, dar nu se face oricând.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete