Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat despre relația fiicei lui cu Edward Sanda?

A devenit celebră la vârsta de doar trei ani datorită piesei Ghiță, iar acum, Cleopatra Stratan (17 ani) s-a transformat într-o tânără dedicată carierei sale muzicale.

Solista formează un cuplu cu artistul Edward Sanda. „Relația noastră a început la sfârșitul lunii februarie.

Noi eram foarte buni prieteni, colegi de studio, lucram, petreceam foarte mult timp împreună.

Și, la un moment dat, am simțit cumva nevoia de mai mult. Că trebuia să fim mai mult decât simpli prieteni”, a declarat Edward Sanda.

„Chiar atunci în februarie. Fiind iarăși prinsă la București cu emisiuni, studio-ul, nu știu ce, am petrecut timp împreună și ne-am dat seama că suntem identici ca persoane și că rezonăm foarte bine și ca artiști.

Ne-am apropiat pe parcurs, nu a fost ceva brusc. Dar atunci ne-am dat seama că a fost cumva oficial”, a completat și Cleopatra.

Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat despre relația fiicei lui cu Edward Sanda?

„Tata a fost întotdeauna atent la fiecare detaliu, indiferent că era vorba despre mine sau despre Cezar, dar întotdeauna ne-a înțeles.

Pentru că el îl cunoștea deja pe Edi, cumva a contat. Și, fiind o perioadă și potrivită pentru mine, noi fiind prieteni foarte buni dinainte, a văzut asta ca pe ceva foarte firesc.

Nu au existat niciun fel de rețineri sau bariere. (…) Ne-am și văzut”, a declarat solista.

„A fost o discuție normală, naturală. Cum cred că trebuie să existe”, a continuat Edward. Cleopatra i-a cunoscut de asemenea familia artistului.

„Sunt niște oameni foarte frumoși. Sora lui este absolut adorabilă. Are o surioară de doi ani și jumătate. Sunt niște oameni superbi.”

„La fel și familia ei”, a completat Edward. „Cum rar se mai întâlnesc, spre deloc.”

„Ne potrivim foarte bine și cred că asta este ce contează”, a mai spus Cleopatra.

Cum au depășit perioada de izolare?

„Nici nu am știut cum să privim toată situația pentru că era un sentiment nemaiîntâlnit pentru niciunul dintre noi și când am auzit că trebuie să stăm în carantină trei luni am crezut că nu e adevărat.

La un moment dat, ieșeam afară cu mâna așa, la telefon, noi în fiecare zi văzându-ne pe telefon cu video. A fost greu, dar am trecut și peste asta”, a mai spus solistul.

Foto: Instagram

Citește și:

Evenimentul care i-a schimbat viața! Ce a determinat-o pe Giulia Nahmany să adopte un stil de viață sănătos?

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete