Cum a reacționat fostul soț al lui Gwen Stefani, atunci când a aflat că artista s-a logodit cu Blake Shelton?

Cum a reacționat fostul soț al lui Gwen Stefani, atunci când a aflat că artista s-a logodit cu Blake Shelton?

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit de curând, iar fostul soț al cântăreței, Gavin Rossdale, a distribuit un mesaj sincer.

Vedeta, în vârstă de 51 de ani, a fost căsătorită cu solistul și chitaristul trupei de rock Bush, în vârstă de 54 de ani, timp de aproape 13 ani. Aceștia au trei copii împreună Kingston în vârstă de 14 ani, Zuma (12) și Apollo (6).

În urma anunțului ei, Gavin a postat un mesaj pe Instagram, iar fanii săi abia așteptau să citească reacția sa.

Gavin nu a abordat logodna direct, dar a măturisit că viața nu a fost ușoară, mai ales având în vedere actuala pandemie globală.

„Mă străduiesc în permanență să fiu mai bun'

Acesta a postat o fotografie cu fiul său, Zuma, și a scris: „Prânzul cu cel mai bun prieten al meu – viața este o provocare la nesfârșit, dar aceste momente de perfecțiune fac ca totul să merite'.

Urmăritorii săi au fost încântați după fotografia drăguță și au numit duo-ul tată-fiu „prea dulce', iar mesajul „atât de adevărat'.

Gwen și Gavin împart custodia băiețiilor cu succes, ambii implicând-se în creșterea și educația lor de când s-au despărțit în 2015. De asemenea, Gavin mai are și o fată, pe nume Daisy, în vârstă de 30 de ani, cu fosta iubită Pearl Lowe.

El menține o legătură puternică cu copiii săi și se consideră un tată foarte bun. Muzicianul a declarat pentru revista People că este mereu în căutare de modalități de a fi un tată mai bun și că în ultimii ani a învățat multe despre creșterea copiilor.

„Copiii mei sunt cu amuzanți și mișto și petrecem timp de calitate împreună', a spus el. „Mă străduiesc în permanență să fiu un tată mai bun.”

Fiul cel mai mare al lui Gwen și Gavin, Kington are o relație foarte puternică cu tatăl său. Acesta a fost întrebat pe Instagram, ce înseamnă să ai un tată rocker și a spus: „Nu aș putea cere un tată mai bun, îl iubesc atât mult.”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro